Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kisalföld DVD-melléklettel csak 200 Ft!

Vegyen Kisalföldet csütörtökön (02.12) az újságárusnál vagy a Kisalföld Pavilonban, amelyben most a Charlie nénje c. DVD-t találja!

Valentin-napra egy romantikus vígjátékot ajánlunk! Ezen a héten a Charlie nénje című DVD lehet az Öné!

Vegyen egy Kisalföldet csütörtökön (2009.02.12.) az újságárusnál vagy a Kisalföld Pavilonban, és egy DVD-t talál a lapban!

Infovonal: 96/504-438, 504-501

A DVD csak a február 12-ei újságárus példányaiban jelenik meg. (Ez a számunk február 15-ig, vasárnapig vagy a készlet erejéig vásárolható meg az újságárusoknál vagy a Kisalföld Pavilonban.)

Tartalom:

Jack és Charlie szerelmes angol ifjak, akik kiszemelt hölgyeiket villásreggelire hívják, így vallván meg nekik érzelmeiket. A szende hölgyek azonban megfelelő kíséret nélkül nem élvezhetik a férfiak társaságát, így a  kiszemelt gardedám Charlie nénje lesz, egy özvegy brazíliai milliomosnő, aki reményeik szerint bármelyik percben betoppanhat. Az utolsó pillanatban azonban távirat érkezik, mely tudatja, hogy a néni késni fog, talán napokat is. Mit lehetne tenni? Szerencsére nyomban jön a mentő ötlet: az épp maszkabálra készülő barátjukat, Beberlyt női ruhába öltöztetik, és befogják Charlie nénjének szerepére. A tervbe azonban hiba csúszik, mivel az álruha – no meg a néni legendás vagyona – nemcsak Jack apja, de a lányok gyámolítójának szívét is megdobogtatja. A szálak még jobban összekuszálódnak, amikor betoppan Beberly úr rég nem látott kedvese, egy előkelő úrihölgy társaságában.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Híres pókerjátékosok: Ed Miller

Tovább olvasom