Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Készül a mesekönyv!

A Kisalföld nagy mesekönyvének megjelenését 2008 karácsonyára, a szeretet ünnepére tervezzük. Az igényes kiadású kötetbe olvasóink meséi, történetei kerülnek majd bele, és örömmel jelenthetjük, a munka jól halad.
Naponta érkezik szerkesztőségünkbe újabb és újabb történet. Olvasóink elkezdték a könyv készítését azzal, hogy elküldték, elküldik nekünk azokat a meséket, melyek eddig fiókokban pihentek vagy éppen a pályázatunk kedvéért íródtak meg. Boldogság és izgalom olvasni őket. Néhol meg-megbicsaklanak a mondatok, de az érzések olyan tiszták és szépek, hogy az értékelőknek ugyancsak nehéz dolguk lesz, mikor kiválasztják majd azokat, melyek bekerülhetnek a könyvbe.

A beküldési határidő – szeptember 15. – közeleg, de még arra is van idő, hogy addig írja meg valaki azt a mesét, amit szeretne ebben a szép kiállítású, színes könyvben megőrizni. Írnak nekünk gyerekek, írnak szülők, nagyszülők. Köszönjük az eddig beérkezett több száz alkotást.
Külön köszönet jár azoknak, akik, bár erről nem szólt a kiírásunk, saját rajzaikkal vagy ismeretségi körükbe tartozó grafikusok, festők alkotásaival együtt küldik el a meséket. Jól teszik, hiszen egy-egy illusztráció még közelebb hozhatja majd az olvasókhoz a mesét.
Olvasóink kérdezték, hogy a Kisalföld-szakácskönyvekhez hasonlóan a mesekönyvben is megjelenik-e majd a beküldő fotója. A válaszunk: természetesen igen! Hiszen ez a könyv is az olvasóktól, az ő ötleteiktől lesz gazdag és szép!

A meséket, történeteket kérjük, küldjék el e-mailben a mesekonyv@kisalfold.hu, levélben pedig a Kisalföld, 9022 Győr, Újlak u. 4/A címre.

Tudta ön, hogy a beküldők közül valaki egy igazán vonzó, mesés családi utazásra viheti el szeretteit?
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamarosan itt az iskolakezdés!

Tovább olvasom