Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Karácsonyi ajándék a Kisalföld olvasóinak

A Kisalföld előfizetőinek egy évig a Chartis biztosító átvállalja a baleset-biztosítási díjat.

Kedves Előfizetőink! Sokat gondolkodtunk azon, milyen ajándékkal lephetnénk meg Önöket. Hogyan tudnánk megköszönni azt, hogy hosszú ideje előfizetői lapunknak. A gondoskodás szándéka vezérelt bennünket,
ezért jutottunk el a balesetbiztosításhoz. Azt kérjük a sorstól, nehogy bármelyiküket baj érje. De újságírókként tudjuk, látjuk, milyen sok baleset történik. Akkor pedig fontos, hogy legyen támasz, segítség.

A Kisalföld előfizetőinek egy évig a Chartis biztosító átvállalja a baleset-biztosítási díjat. Autóbalesetből bekövetkezett baleseti halál esetén a biztosítási összeg egymillió forint. Baleseti halál esetén félmillió, autóbalesetből bekövetkezett maradandó baleseti teljes rokkantság
esetén egymillió, baleseti teljes rokkantság esetén félmillió forint a biztosítási összeg.Az ingyenes biztosítást természetesen nem szeretnénk ráerőltetni senkire. Csak akkor lesz érvényes, ha visszaküldik címünkre a szerződéskötéshez szükséges adatlapot.

Hosszú ideje foglalkoztat bennünket az a kérdés, hogyan tudnánk meghálálni hűségüket azon túl, hogy az utcai árhoz képest harmincöt százalékos kedvezménynyel juthatnak hozzá otthonukban a Kisalföldhöz. Reméljük, sikerült találni egy méltó megoldást.

Részletek a Kisalföld napilapban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ventasol Kft

Korunk egyik legnagyobb problémája a túlzott energia-felhasználás, mely különösen a lakóházak fűtési… Tovább olvasom