Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Jogosítványt otthonról?

Ha a gyakorlati képzés nem is kivitelezhetô, a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti tudást távoktatás segítségével már otthonról is bárki megszerezheti – kényelmesen, a saját tempójában.
Nyár óta elérhetô, s azóta már bizonyított az úgynevezett e-learning, az internes távoktatás, amellyel teljes egészében kiváltható az elméleti KRESZ-tanfolyam. A módszer ötvözi a hagyományos oktatás és az önálló tanulás elônyeit: segítségével bárki, bárhonnan, a saját tempójában és idôbeosztásában sajátíthatja el az elméleti tananyagot, miközben szakképzett oktatók nyújtanak segítô hátteret a tanuláshoz.

A KRESZ-távoktatáshoz mindössze internetkapcsolatra van szükség, s a személyes jelentkezés után kapott egyedi jelszóval azonnal megkezdheti a felkészülést a tanuló. A modulokból álló interaktív tananyag bárhonnan elérhetô, a megértést videók és animációk, a tanulást pedig ellenôrzô tesztsorok segítik. A tanuló bármennyit gyakorolhat, tetszés szerint visszatérhet az esetleges problémás témakörökhöz, így a – megszokott módon, személyesen zajló – elméleti vizsga már nem okozhat meglepetést.

Vida Zoltánné, a Bilux Autósiskola vezetôje szerint az e-learning nemcsak az egyedülálló rugalmassága miatt sikeres, de a Bilux tanulói között a sikeres vizsgák aránya is 90% felett van.

– Ez a magas szintě szakmai háttérnek is köszönhetô, amelyet természetesen minden, a távoktatásban részt vevô tanulónk megkap. Oktatóink nyomon követik a fejlôdését, ha pedig úgy érzi, elakadt, bármikor személyesen is segítséget kérhet tôlünk, természetesen plusz költségek nélkül – mondja az ügyvezetô. Az e-learning egyébként rengeteg elônye ellenére sem drágább a hagyományos elméleti oktatásnál, így bárki szabadon választhat a két képzési forma között, legyen szó kis- vagy nagymotor, személygépkocsi kategóriáról, vagy akár a tehergépkocsi- és buszvezetôk kötelezô GKI-képzésérôl. Az adminisztráció terhét a Bilux minden esetben leveszi a tanuló válláról, így valóban csak a tananyagra kell koncentrálnia annak, aki kényelmesen, gyorsan és személyre szabottan szeretne jogosítványt szerezni!

 Még több információ az interneten: www.biluxiskola.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lebegőfürdő a Holt-tenger jótékony hatásaival Győrben is

Lebegőfürdő a Holt-tenger jótékony hatásaival súlytalanul a magas ásványisó-tartalmú víz felszínén Csökkenti a magas vérnyomást, hát- és derékfájdalmakat, izomgörcsöket, álmatlanságot. Tovább olvasom