Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Játsszon és nyerjen CD-t gyermekének!

Játsszon és nyerje meg gyermekének a Best of bújj-bújj zöld ág című CD-t! Csupán egy kérdésre kell jól válaszolnia, és a helyes megfejtést beküldenie címünkre!

BEST OF BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG - CD (Zeneker/Fortuna Records)

Megjelent az utóbbi évek egyik legnépszerűbb hazai gyerekkiadványaiból (Bújj-bújj zöld ág és a Bújj-bújj zöld ág 2.) készített gyűjteményes válogatás album. A Bújj-bújj zöld ág első része már elérte a Platinalemez státuszt!

A BEST OF BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG CD-n a két album legismertebb dalai mellett 8 vadonatúj felvétel is hallható!A dalokat hangulatos zenei kísérettel gyerekek előadásában hallhatjuk. A kiadó célja az albummal a nívós szórakoztatás és a játékos tanulás. Egyetlen gyerek CD-gyűjteményéből sem hiányozhat ez a kiadvány!

Az albumon az alábbi dalok hallhatók:

Bújj-Bújj zöld ág; Kisegér; A hajnali harangszónak; Egy, kettő, három…; Aki nem lép egyszerre; Eresz alól; Méz, Méz, Méz; Most viszik; Katicabogárka; Kis-kis kígyó; Mit játsszunk lányok?; Falusi hangverseny; Itt is egy kis kút; Bújj-bújj, itt megyek; Hatan vannak; Itt ül egy kis kosárba; Ispiláng; Hold, hold fényeslánc; Csön-csön gyűrű; Gólya bácsi; Komatál; Árkot ugrott a szúnyog; Itt a farsang; Bújj-Bújj zöld ág

Néhány dalrészlet meghallgatható:
http://www.zeneker.hu/kiadvanyok/fr0902/indexfr902.html

www.zeneker.hu

Válaszoljon az alábbi kérdésre:

Kinek az előadásában hallhatók a CD-n található dalok?

a.) Tanárok előadásában

b.) Nyugdíjasok előadásában

c.) Gyerekek előadásában

A helyes válaszokat beküldők között 4 CD-t-t sorsolunk ki. A válaszokat a jatek@kisalfold.hu címre várjuk, 2009. október 29-ig. A levélben tüntesse fel postacímét és telefonszámát is!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cirkuszjegyet nyertek!

Cirkuszjátékunkra rengeteg helyes megfejtés érkezett, a nyertesek névsora alább olvasható. Tovább olvasom