Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

IWI Fitnesz Karrier és Nyílt Nap Győrben

Az IWI Fitnesz Karrier és Nyílt Napot Győrben elsőként rendezik meg. Március 23-án először biztosítanak egész napos programot a fitnesz rajongóknak. A rendezvény helyszíne, a Galaxy Wellnes Club (Kálvária u. 1-3., Győr, 90046).


Kinek ajánljuk rendezvényünket?

Gyere el, ha:
• még pályakezdő vagy, esetleg pályamódosítást tervezel: személyesen találkozhatsz, beszélgethetsz tapasztalt fitnesz profikkal.

• már edző vagy: újdonságokat kínálunk több szakágban, hogy fejlődhess a szakmádban. Vegyél részt bemutató óráinkon! Válogathatsz hazai és külföldi állásajánlatok között!

• csak érdeklődnél: most kipróbálhatsz profi szakemberek által vezetett órákat csak egy belépő áráért!

Részt vehetsz ingyenes karrier tanácsadáson, s akár képzést is nyerhetsz!
Az előadáson bepillantást nyújtunk számodra a fitnesz iparról, fitnesz trendekről, statisztikákról, tapasztalatainkról, s bemutatjuk 2014-es újdonságainkat.

Az új OKJ-s képzések közül kiemelten szót ejtünk a nemzetközileg is akkreditált Fitness Instruktor és a Csoportos Fitness Instruktor tanfolyamokról, FitJóga® oktatói tanfolyamokról, melyeket Győrben is tervezzük indítani 2014 tavaszán. A sikeres vizsgával megszerzett OKJ-s bizonyítvánnyal, és nemzetközileg akkreditált Tanúsítvánnyal, mind belföldön, mind a világ fejlett országaiban elhelyezkedhetsz.

Felvázolunk egy lehetséges fitnesz karrier utat, merre lehet továbbindulni az alapképzésektől, akár emelt szintű képzésekre, akár a széles választékban kínált továbbképzéseinkre, irányt mutatva arra, szakmailag hogyan fejlődhetsz elhivatott edzőként.

Az IWI SportAkadémia csúcsképzéseiről is tájékoztatunk; az NASM - USA vezető edzőképző intézménye – licencén alapuló, PES – Erőnléti edző, és CES – Korrektív Sportrehabilitációs tréner tanfolyamokat egyedülállóan kínáljuk Magyarországon.

Mindez a tudás elengedhetetlen, ha fitnesz profi szeretnél lenni!

Új lehetőség nyílik meg előtted, szenvedélyed lehet a karriered!

Regisztrálj előre az IWI honlapján (www.iwi.hu), hogy bejuthass az órákra, vagy karrier tanácsadásra! Ott le tudod tölteni részletes programot is.

2014. március 23-án várunk rendezvényünkön!

IWI Team

 Facebook odal >>

Weboldal >>

Regisztráció >>
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

IWI Fitnesz Karrier és Nyílt Nap

Az IWI Fitnesz Karrier és Nyílt Nap már Győrben elsőként kerül megrendezésre 2014. március 23-án… Tovább olvasom