Kisalföld logö

2018. 09. 22. szombat - Móric 14°C | 25°C Még több cikk.

Írja meg nekünk az ön történetét!

A legnagyobb könyv- és filmsikerek mindegyike legalább egy szerelmi szálat ábrázol. Legalábbis ez a közkeletű vélemény a kritikusok körében. És valljuk be őszintén, van is ebben némi igazság. A szerelem körülölel minket még akkor is, mikor nincs! Hát még, amikor van! A GyőrPress ezért indít el egy különleges pályázatot.
Mindenkinek van legalább egy olyan története, amelyben megmutatható, milyen is igazából a szerelem. Ezek a történetek személyesek, mélyek, különlegesek, szelídek, vadak, izgalmasak, romantikusak, valódiak, megálmodottak. Bármilyenek legyenek is, általában két ember kincsei.
Olyan kincs az igazi szerelem, melyet nem tud más viselni, de értékelni igen! Szeretnénk, ha olvasóink megmutatnák nekünk és a többi olvasónak legféltettebb kincseiket, igazi szerelmük történetét.

Amikor két ember egymásra talál és egy hullámhosszon zeng szívük dallama, olyan az egész, mintha e két ember magában egy egész filharmonikus együttest hallana.
Amikor két ember egymásra talál és egy hullámhosszon zeng szívük dallama, olyan az egész, mintha e két ember magában egy egész filharmonikus együttest hallana.
Engedje, hogy kicsorduljon a szíve a papírra és a mondatait, érzéseit küldje el nekünk! Műfaji megkötöttség nélkül várjuk a szerelmek leírását, elbeszélését maximum három gépelt oldalban. Név nélküli írásokat is elfogadunk, de egy telefonos elérhetőség szükséges, hiszen ha az Ön írása a legjobb, értékes ajándékok várják! Az „Igazából szerelem" történetek közül a legjobbak nyomtatásban is megjelennek a GyőrPress hasábjain hétről hétre, több mint hatvanezer példányban.

Ne tétovázzanak: ha van már ilyen történetük a fiókban, küldjék el nekünk, ha nincs még megírva, de már ezerszer átgondolták, írják meg! Ha ismernek baráti körükben rejtett írói tehetségeket, meséljék el nekik élményeiket, hogy így készülhessen el a közös mű.

A pályázatnak már az első pillanatban akadtak támogatói. Azok a vállalkozók és vállalkozások, akik már érezték, mit is jelent az igazi szerelem! Az Ibis szálloda, a Kálvária Hotel, a Kalligráf könyvesbolt és a Konkoord is örömmel ajánlotta fel nyereményutalványát az „Igazából szerelem..." olvasói verseny nyerteseinek – mint elmondták, ebben a nehéz világban az emberi érzésekre, azok közül is az egyik legszebbre, nagy szükség van –, akárcsak a Héderváry-kastély. Hiszen mi lehetne ideálisabb helyszín a siker megünnepléséhez, mint egy meghitt hangulatot árasztó, mesebeli kastély? Kiváló ínyenc étterme, szépségdíjas kastélyszobái és lakosztályai, valamint korhű szalonjai melegséget árasztó, visszafogott eleganciával várják a romantikus kikapcsolódásra, vagy éppen ünneplésre vágyó vendégeket.

A három legjobb írást jutalmazzuk:
1. helyezett: két éjszaka két fő részére, reggelivel bármely magyarországi Ibis szállodában, valamint egy vacsora utalvány 20 ezer forint értékben a Héderváry Kastély „A Grófnál Éttermében". 2. helyezett: egy éjszaka két fő részére, félpanzióval a Kálvária Hotelben
3. helyezett: digitális képkeret a Konkoordtól, valamint 10 ezer forintos vásárlási utalvány a Kalligráf Könyvesbolttól.Beküldési határidő: 2009. december 5.

Címünk: Lapcom Kft., 9021 Győr, Újlak u. 4/a. vagy e-mailben: gyorpress@kisalfold.hu. Jelige: „IGAZÁBÓL SZERELEM" A pályázókat a GyőrPressben tájékoztatjuk majd arról, kinek a műve nyert díjat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztítási, takarítási gondja van? Jönnek az ünnepek – mi segítünk!

Tovább olvasom