Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Irány a suli – egy vadiúj notebookkal! Hírleveles-toborzó nyereményjáték a SATURN-nál!

Notebook, netbook, számológép, szótárgép, oktató szoftver - ma már szinte elképzelhetetlen nélkülük a tanulás, ahogy az internet is rengeteg információval segíti a felkészülést. A győri Saturn áruház – a rendkívül széles folyamatos választék és elmaradhatatlan akciók mellett - idén nyereményjátékkal is készül a tanévkezdésre, amelyben a szerencsés újonnan Saturn hírlevélre regisztráló olvasó egy Toshiba C660-14W laptoppal lesz gazdagabb.

Legyen szó egy új notebookról vagy egy kisebb, könnyebb, bárhová egyszerűen magunkkal vihető, de funkcióiban hasonló lehetőségeket kínáló netbookról, az egyszerűtől a legbonyolultabb számításokat végző számológépig, több nyelvre fordító, a kiejtést segítő „beszélő" fordítógépről vagy oktató szoftverekről, a győri Saturn áruház (Árkád bevásárlóközpont I. em.) széles kínálatában mindenki kedvére válogathat.

Augusztus 22-31 között az alábbi adatlap kitöltésével regisztrálj a győri Saturn hírlevelére, válaszolj helyesen 3 kérdésre, hogy esélyed legyen megnyerni a Toshiba C660-14 W notebookot.

Szeretnél részt venni a sorsoláson? Ha még nem tetted, itt az alkalom: Iratkozz fel itt a Saturn hírlevelére, értesülj elsők közt kiemelt akcióinkról! A jelentkezési lap kitöltésével és 3 egyszerű kérdés megválaszolásával máris esélyesként indulhatsz a nyereményért!

Olvasd el legfrissebb fukar hírünket a csúcstechnika világából!

Epson felére csökkenti a vállalatok nyomtatási költségeit

Az új termékskála jellemzői a választék, a teljesítmény, a gazdaságosság és a környezetbarát működés

A vállalati termékkínálat bővítésének céljából az Epson több egy- és multifunkciós nyomtatót is kifejlesztett, amelyek kiváló minőséget, megbízhatóságot, valamint költség- és energiahatékonyságot kínálnak a kis- és középméretű vállalatok számára. Az új modelleket egy rendezvénysorozat keretén belül mutatjuk be ebben a hónapban, mellyel párhuzamosan az Epson elindítja a 'Munkára tervezve' stratégiáját.

Az egyfunkciós WorkForce Pro WP-4000 sorozat és a multifunkciós WorkForce Pro WP-4500 sorozat nyomtatói lézernyomtatóhoz mérhető minőséget és teljesítményt nyújtanak, különösen megbízhatóak és akár fele annyi az oldalköltségük, mint a versenytársak lézernyomtatóinak. Ezek a nagy sebességű tintasugaras nyomtatók valódi alternatíváját jelentik a lézernyomtatóknak, és további költségmegtakarítást tesznek lehetővé a nagyon gyors automatikus kétoldalas nyomtatási funkcióval, amely csökkenti a papírhasználatot. Az akár 3400 oldal nyomtatására elegendő nagy kapacitású tintapatronokkal a vállalatoknak kevesebbet kell tintára költeniük, a hasonló kategóriájú lézernyomtatókénál sokkal magasabb, 4800x1200 dpi felbontás pedig tisztább szöveg és élesebb képek nyomtatását teszi lehetővé. A termékek 2011. szeptemberében kerülnek forgalomba. A további modellek, amelyek PDL-támogatást nyújtanak összetett informatikai környezethez, mint például PCL6, PCL5c és Adobe PostScript 3, az év későbbi részében jelennek meg.

A vállalati képalkotó eszközök részlegének vezetője, Andrew Semple a következőt mondta: „A WorkForce Pro termékskála komoly versenyképességű az üzleti modellek között: az új név és új megközelítés részét képezi a Munkára tervezve elnevezésű stratégiánknak, amely kiemeli a választékot, a teljesítményt, illetve a gazdaságos és környezetbarát üzemelést. „Tudjuk, hogy a vállalatoknak mire van szükségük: kiváló minőségű, megbízható, jól működő, nagy teljesítményű és költségtakarékos termékekre. Eddig kompromisszumokat kellett kötniük, de a WorkForce Pro most mindezt egyszerre kínálja."

Az Epson a kisvállalkozásoknak készített sikeres tintasugaras termékskáláját is bővítette a Stylus Office BX535WD és a BX635FWD modellekkel. Ezek a nagy sebességű multifunkcionális készülékek nyomtatásra, szkennelésre és másolásra is használhatók, és az Epsontól megszokott teljesítményt és gazdaságos üzemelést nyújtják. A készülék különálló tintapatronokat használ, lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást, a nagy kapacitású XL tintákkal akár 50%-kal csökkenti az oldalankénti költséget1, Wi-Fi és Ethernet csatlakoztatási lehetőséget kínál, nagy kapacitású, elölről tölthető papírtálcával rendelkezik, és ENERGY STAR minősítésű, ami csökkenti az energiafogyasztást és az áramszámla végösszegét.

Ahogy az Epson Europe kisvállalkozásoknak készített tintasugaras nyomtatókkal foglalkozó részlegének vezetője, Alberto Raviolo mondta: „Az új modellekkel egyszerűbb a nyomtatás mobil eszközökről, például okostelefonokról és tabletekről.2"
Az új termékeket a vállalatoktól kapott visszajelzések alapján fejlesztettük ki. Részét képezik az Epson új, ‘Munkára tervezve’ stratégiájának, melynek keretében az Epson a következőket kínálja a vállalatok számára:
• Választék – számtalan technológia, terméktípus, kiegészítő és szolgáltatás, melyek kifejezetten vállalatok számára készültek
• Teljesítmény – nagy hatékonyságú termékek, amelyek segítenek gördülékenyebbé tenni a vállalat munkáját
• Gazdaságosság – a termékek takarékosan használják a papírt, az energiát és a kellékeket
• Környezetvédelem – a termékek óvják a környezetet

1 A Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban értékesített 10 legjobb A4-es színes lézernyomtatóval és MFP-vel végzett összehasonlítás 2010. 4. negyedévében, melyet az IDC készített. Az oldalköltséget a festékkazetták gyári hivatalos listaára és azok publikált kapacitása alapján számították ki Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.

2 Vezeték nélküli kapcsolatot és az Epson nyomtatási alkalmazását igényli. További információért és a támogatott eszközök listájáért látogasson el a www.epson-europe.com webhelyre.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irány a suli – egy vadiúj notebookkal! Hírleveles-toborzó nyereményjáték a SATURN-nál!

Notebook, netbook, számológép, szótárgép, oktató szoftver - ma már szinte elképzelhetetlen nélkülük… Tovább olvasom