Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Igazi szemüvegre váltok!

Országos kampány a Trend Optikában - Győrben is beszámítják bármilyen előregyártott vagy régi szemüvegét új szemüveg vásárlása esetén. (X)
A Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma közös szervezésében 2015 tavaszán megrendezésre kerül a „Szemüvegre váltok" elnevezésű kampánysorozat, amelynek keretében Győrben a Trend Optikában beszámítják bármilyen előregyártott vagy régi szemüvegét új szemüveg vásárlása esetén. A program 2015. április 20-tól május 31-ig kerül megrendezésre.

A „Szemüvegre váltok" kampány által kínált lehetőségeken túl most ingyenes látásellenőrzésre és szaktanácsadásra is jelentkezhetnek az érdeklődők a Trend Optikában.Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy egyszerűen csak kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika szaküzletet, ahol a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosok, diplomás optometrista kontaktológusok, látszerész­mes­terek állnak az Ön rendelkezésére.

Tudta-e?

...hogy az emberek nagy részének különböző fénytörésű a két szeme, ám a készen kapható olvasószemüvegek mindkét oldalán egyforma dioptriájú lencse van, ezért nem jelentenek számukra megfelelő megoldást? Ha az egyik szemet túl- vagy alulkorrigálják, szédülést, émelygést okozhatnak, felesleges többletmunkára kényszerítik az agyat.

...hogy az emberek jelentős része összetett látásproblémával rendelkezik, amelyek javítására egyáltalán nem alkalmasak a kész szemüvegek, megerőltetik a szemet, szédülést, sőt kettős látást okozhatnak?

...hogy egy szemüveg fontos optikai jellemzője a két szem fókuszpontjának távolsága? Akkor látunk jól, ha a lencsék középpontja pontosan a pupilláink elé esik. A kész olvasószemüvegek egy átlagos fókusztávolságra készülnek, ezért akinek ettől eltér a pupillatávolsága, azt kifelé vagy befelé kancsalításra kényszerítik, hosszabb távú viselésük térlátási zavart, fejfájást okoz.

...hogy a kész olvasószemüvegeket fröccsöntéssel, sorozatban gyártják, nem veszik figyelembe leendő viselőjük egyedi paramétereit, nem jelentenek egyénre szabott megoldást, jó, ha egyetlen távolságra éles képet biztosítanak, gyakorlatilag még nagyítónak is gyenge minőségűek.

...hogy a vizsgálat nélkül, próbálgatással kiválasztott kész szemüvegek esetében jellemzően erősebbet választanak az emberek, mint ami indokolt lenne számukra?

...hogy a kész szemüvegek keretei legtöbb esetben nem javíthatóak, nem lehet bennük lencsét cserélni és alkatrészpótlásuk sem biztosított?

...hogy a kész olvasószemüvegek használati utasítása tiltásokkal van tele? (Pl.: ne használja vezetéshez...) Korunk kihívása, hogy a modern eszközök mindennapi használata során szemünknek különböző távolságokra kell megfelelnie (távolra, monitorhoz, GPS, olvasás...). Ennek csak olyan személyre szabott szemüveggel tudunk megfelelni, amit több élethelyzetben tudunk használni, nemcsak azért, hogy kihasználjuk a látásunkban rejlő maximumot, hanem azért is, hogy javítsunk általános közérzetünkön.

...hogy az ezeknek az igényeknek megfelelő „IGAZI szemüveget" már évtizedek óta használják világszerte?
...hogy az egyre magasabb elvárásoknak megfelelően a szemüveglencséket legalább olyan ütemben fejlesztik, mint a mobiltelefonokat?

...hogy az „igazi szemüveg" olyannyira személyre szabott, mint egy méretes szabóságban készült öltöny, amelyhez lézerrel vettek méretet?

...hogy az „igazi szemüveggel" akkor is élesen látunk, ha felnézünk?


...hogy az „igazi szemüveg" olcsóbb is lehet, mint ha egy távoli és egy olvasószemüveget vásárolna?

Tudja, hogyan juthat egy „igazi szemüveghez"?Elárulhatják Önnek most a Trend Optikában!


Üzletünkben rendelnek:
dr. Nagy Éva, dr. Szemán Annamária szemész szakorvosok,
Böröczki Anna dipl. optometrista és kontaktológus

Trend Optika Belvárosi Szemészet:
Győr, Baross G. út 19. • Tel.: 96/488-341
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom