Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Hűségével ezreket spórolhat!

Lapunknak, a Kisalföldnek kiemelten fontosak előfizetői. Áprilistól lehetőséget kínálunk hűséges előfizetőinknek hogy a Kisalföld-hűségkártyával havonta ezreket spórolhassanak.
Március végén minden hűséges előfizetőnk kézhez kapja saját hűségkártyáját. Azt a kis plasztikdarabot, amelynek segítségével havonta akár ezreket is megspórolhat a családi költségvetésből. Miként lehetséges ez? Hogyan lehet a Kisalföld előfizetőinek ilyen mértékű kedvezményt kapni a szolgáltatások és áruvásárlás területén? Ezek olyan kérdések, melyekre előre igyekszünk választ adni, hogy áprilistól már csak egy dolga legyen előfizetőinknek, élvezni a hűségkártya hasznát!
A Kisalföld-hűségkártya jár minden, már legalább egy éve előfizetéssel rendelkező, vagy éves előfizetésről előre nyilatkozó olvasónknak.
A névre szóló kártyákat márciustól kézbesítjük ki, és terveink szerint áprilistól már használhatóak is lesznek megyénkben. Elkezdődött azon boltok, áruházak, szolgáltatók, éttermek összegyűjtése, akik a hűségkártya birtokosainak minimum 5 százalékos kedvezményt biztosítanak termékük, szolgáltatásuk árából.

Örömmel nyugtázhatjuk, nagyon sokan gondolják úgy, a Kisalföld népes éves előfizetői tábora megérdemli, ne az alap öt százalékkal kedveskedjenek számukra, hanem tíz vagy tizenöt százalékot is spórolhassanak a hűségkártyával. Sőt! Mivel a hűségprogramba napról napra több elfogadóhely csatlakozik be, ezekről részletes információt fogunk szolgáltatni. Áprilistól havonta jelenik majd meg Hűség magazinunk, benne a részletes partnerlistával, valamint az extra nagy akciókkal. A magazinból megtudhatják majd, hol kaphatnak a Kisalföld-hűségkártya tulajdonosai ráadásként megdöbbentően nagy kedvezményt, akár 40–50 százalékost egy-egy konkrét termékre.

Áprilistól állandó kedvezmények a Kisalföld hűségkártyájával!


Figyelje a csütörtöki Kisalföldeket, mert a hűségprogramról, a hűségkártyáról hetente tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

A Kisalföld hűségprogramjához a husegprogram@kisalfold.hu e-mail címen csatlakozhat elfogadóhelynek!

Olvasóink írták

 • 5. kistüske 2008. március 26. 06:15
  „Kíváncsiságom határtalan ezzel a kártyával szemben. Bizonyára tele lessz kozmetikummal amiből persze a család nem lakik jól!”
 • 4. Bobby 2008. február 22. 11:01
  „Thundee! Írjál e-mailt nekik! DE GYORSAN!”
 • 3. Thundee 2008. február 21. 20:32
  „Tudja valaki, hogy hogyan lehet elfogadóhelynek jelentkezni?
  Előre is Köszönöm”
 • 2. buktor 2008. február 14. 15:42
  „Remélem nem lesz apróbetűs szöveg az infók alatt!”
 • 1. Zsu 2008. február 14. 11:48
  „Ez nagyon jól hangzik, kíváncsi leszek, valóban működni fog-e. Már alig várom. :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazi különlegesség Valentin napra

Az elcsépelt ajándékok után végre itt egy eredeti meglepetés: szolgáltatásunkkal kedvesed, barátod… Tovább olvasom