Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Hogyan fejti ki hatását az Impulser terápia?

Sejtjeink ideális működés esetén folyamatos anyagcserét folytatnak: tápanyagokat vesznek fel és salakanyagokat választanak ki. Az anyagcsere eredménye az életenergia: a sejt megfelelően működik, és képes ellátni feladatát. (x)

Ez az anyagcsere-folyamat a sejtmembránon keresztül zajlik le, amelynek felületi feszültsége normál esetben 70-90 mV. Ez teszi lehetővé, hogy a sejtmembrán áteresztővé váljon, és akadálytalanul jöhessen létre az anyagcsere a sejten belül. Ha egy sejt nem tud már jól működni, annak több oka lehet.

Egyik ok, ha nem kapja meg az anyagcseréhez szükséges anyagok valamelyikét: az oxigént, a vizet vagy a tápanyagokat. Oxigénhez légzéssel juttatjuk a sejtjeinket, erre nem nagyon kell odafigyelnünk, a napi megfelelő mennyiségű folyadékra és az ételeink tápanyagtartalmára már annál inkább.

Ha a sejtmembrán a hiányzó felületi feszültség miatt nem válik áteresztővé, akkor hiába biztosítjuk szervezetünk számára a fent nevezett anyagokat, a sejt nem lesz képes az életenergiát termelő anyagcserét elvégezni.

A víz, az oxigén és a tápanyagok nem tudnak átjutni a zárt sejtfalon, és a salakanyagok sem tudnak távozni a sejtből. Ez az állapot gyakran vezet alvászavarokhoz, fáradtsághoz, teljesítményromláshoz, végül pedig krónikus betegségekhez.

Ha szervezetünk rendelkezésére bocsátjuk az anyagcseréhez szükséges anyagokat, de az alacsony felületi feszültség miatt a membrán zárt, akkor szükség van valamire, ami visszaállítja a feszültséget 70-90 mV-ra. Ebben segít az Impulser terápia, amely pulzáló mágneses mezők segítségével biztosítja a membrán áteresztőképességéhez szükséges feszültséget.

Az anyagcsere fokozása révén az Impulser terápia sokféle krónikus betegségnél jelenthet segítséget. Így például csontritkulásnál a csontsejtek újra működésbe lépnek és osztódásra lesznek képesek, a vérkeringés serkentése pedig pl. migrén esetén bír nagy jelentőséggel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidd magaddal a Videotékád!

Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home Interaktív TV Videotékájában… Tovább olvasom