Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Hetente értékes nyeremények a Kisalföld hűséges előfizetőinek - Nyerjen velünk!

Induljon jól a nyara, nyerjen hetente háztartási gépeket a Kisalfölddel, a játék végén pedig FŐDÍJKÉNT EGY TÖRÖKORSZÁGI EGYHETES UTAZÁS is gazdára talál!
Ha mostantól velünk játszik, 4 héten keresztül hetente más és más, értékes ajándékot sorsolunk ki.

Ha nem nyert azonnal, ne csüggedjen! Az 5. héten valamennyi, addig beérkezett megfejtés között kisorsolunk egy EXTRA nyereményt is, ami egy 380.000 Ft értékű KÜLFÖLDI UTAZÁS.

Önnek nincs más teendője, mint keresse a hetente többször is megjelenő játékszelvényt, válaszoljon helyesen a kérdésünkre, töltse ki és küldje vissza címünkre.

NYEREMÉNYEINK:

1. HÉT: 2 DB KÁVÉFŐZŐ

2. HÉT: MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ

3. HÉT: MOSÓGÉP

4. HÉT: HŰTŐSZEKRÉNY

FŐDÍJ: 380.000 Ft értékű külföldi utazás: a törökországi Okurcalar üdülőhelyen: Egyhetes, 2 fő részére a Concordia Celes Hotelben***** all inclusive ellátással.

VÍGASZDÍJKÉNT az összes eddig beérkezett szelvény közül további szerencséseket sorsolunk: gazdára talál 5 db 4 fő részére szóló belépőjegy a balatonfüredi Annagora Aquaparkba és 5 db 10.000 Ft értékű Walkmaxx-utalvány is.


Akár Ön is lehet szerencsés, és részt vehet játékunkban, ha rendelkezik legalább 3 havi Kisalföld előfizetéssel. A kitöltött játékszelvény beküldése a játékban való részvétel feltételeinek elfogadását jelenti. Egy előfizető több játékszelvényt is beküldhet. Ugyanaz a játékszelvény többször is megjelenik a Kisalföld napilapban. A nyeremények pénzre nem válthatók. Olvasóinkat hétről hétre tájékoztatjuk az aktuális nyereményről és a játékban való részvétel feltételeiről. Nyerteseinket postai és telefonos úton is értesítjük, ezért a szelvényt kérjük teljesen töltse ki. A nyertes tudomásul veszi és elfogadja, hogy a nyeremény átvételéről fotó és cikk készül.


A játék részvételi és adatkezelési szabályzatát itt olvashatja!

Bővebb információ: 96/504-438, 96/504-501; marketing@kisalfold.hu

A 4.heti játékszelvényünket a június 25-i és 27-i Kisalföldben keressék!A szelvényt kitöltve az alábbi címre várjuk: Lapcom Zrt.; 9002 Győr, Pf. 28.; Jelige: „NYERJEN VELÜNK!"

HAMAROSAN AZ IS KIDERÜL, HOGY KI NYERI A FŐDÍJAT ÉS A VÍGASZDÍJKÉNT JÁRÓ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKET!

A negyedik heti nyereményünk egy Indesit-hűtőszekrény lesz.  Részletekért figyeljék a Kisalföldet!

EDDIGI SZERENCSÉS NYERTESEINK:

1.       heti szerencsés nyerteseink, akik Nescafe Dolce Gusto kávéfőzőt nyertek: Bödör Andrásné, Győr és Rónai Ferenc dr. Sopron.

2.       heti szerencsés nyertesünk, aki egy Electrolux mikrohullámú sütőt nyert: Megyeri Zoltánné, Győr


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres volt a vállalkozásfejlesztési pályázat

Közel 600 millió forint talált gazdára a Nyugat-dunántúli régió vállalkozásai között a Vállalat Tanácsadás Program pályázatán. Tovább olvasom