Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Három érv a klímaellenőrzés mellett

Ismerje meg, miért érdemes a klíma berendezéseket rendszeresen ellenőriztetni.

Veszélyes potyautasok elleni védelem

A baktériumok, gombák és vírusok könnyedén megtelepszenek az elpárologtatón, mely közvetlenül a műszerfal mögött van, és ideális életfeltételeket biztosít számukra. Ezek a kórokozók a szellőzőrendszeren keresztül jutnak a gépjármű utasterébe. Ennek következményei a kellemetlen szagok, az erre érzékenyebb utasoknál pedig a tüsszögés, köhögés, könnyezés vagy akár súlyosabb allergiás reakciók is felléphetnek. Szakműhelyünkben minden kórokozót és potenciális veszélyforrást elhárítunk.

Kevesebb stressz!

Ha nem működik a klímaberendezés, az utastér túlmelegedhet. Ez befolyással van a testi és szellemi teljesítőképességre és az egészségre egyaránt: fáradékonyság, csökkenő koncentráció és megnövekedett balesetveszély lehet mindennek a következménye. A klímaberendezés karbantartásával csökken a stressz!

Bővebb információkért kattintson ide: www.mikroflexum.hu!


Az elpárologtató

Az elpárologtató a hűtőközeg elpárologtatása által hőt von el az elpárologtatón át az utastérbe áramló levegőtől. A műszerfal alá van beszerelve, a szellőzőrendszer részét képezi. A nehezen hozzáférhető sötét ós nedves környezet ideális a baktériumok, gombák ós vírusok tenyészete számára. A rendszeres fertőtlenítés megakadályozhatja ezt!

A pollenszűrő

A pollenszűrő a port, szennyeződést és a polleneket fogja fel. Létezik aktív szén réteget tartalmazó verziója is mely elnyeli a kellemetlen szagokat, Kb. 1 év (15 000 km) elteltével eléri az elnyelési kapacitásának határát, így a szűrőt ki kell cserélni.

A szárítószűrő

A szárítószűrő feladata, hogy kiszűrje a nedvességet a hűtőközegből valamint a szennyező részecskéket a rendszerből. A szárítószűrő felvevőképessége azonban behatárolt, ezért rendszeresen cserélni kell hogy el tudja látni a feladatát!

Több marad a pénztárcájában!

A rendszeres klímaellenőrzés és karbantartás által csökkenthető a
klímaberendezés jelentősebb meghibásodásának és üzemképtelenségének esélye.

Évente akár már 10%-os hűtőközeg ­veszteség is csökkentheti a rendszer teljesítményét vagy károsíthatja a kompresszort. Vegye igénybe a professzionális klímaellenőrzést műhelyünkben, és kímélje meg pénztárcáját!

Egy klímaellenőrzés háromszoros hasznot hajt: Egészség, kellemes utazás és pénzmegtakarítás!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csíksomlyó expressz - nyereményjáték 1. rész

Hatrészes sorozatunkban a csíksomlyói búcsúra induló Csíksomlyó expresszel ismerkedhetnek meg. Az… Tovább olvasom