Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Hangok, dallamok, neszek, morajlások - a Vodafone az egész országra fülel

A Vodafone országos, több mint 90%-os 3G lefedettségének köszönhetően elkészíti a Vodafone Hangtérképet – a végeredmény pedig Yonderboi legújabb szerzeménye. Az ország hangtérképéhez mindenki hozzátehet, aki hazánkat járva a 3G hálózaton keresztül elküldi e-mailben az okostelefonnal rögzített hangokat.
Szeptember 9-ig várjuk Magyarország minden régiójából azokat a – beltéri, kültéri, vagy bármi által keltett – hangokat, melyek érdekesek, inspirálók, és jellemzőek is hazánkra. A beküldött anyagokból maga Yonderboi válogat majd, így többen alkotótársai lehetnek a külföldön is népszerű magyar zenésznek.

– Ezt egy nagy kísérletnek tartom, a lényeg, hogy a résztvevők számukra fontos hangokat küldjenek, amelyek megindítanak bennük valamit – mondta Yonderboi.

A Vodafone hálózatmodernizációnak köszönhetően immár 2432 település több mint 9,5 millió lakosa kapcsolódhat be a kreatív kezdeményezésbe, és küldheti be szélessávú mobilinterneten keresztül a rögzített hangokat. A játékban részt vevőktől e-mailben a hang@vodafonehangterkep.hu címre várják a felvételeket szeptember 9-ig, vagy azok a http://hangterkep.vodafone.hu oldalon is feltölthetők.

A Vodafone Hangtérkép projekt szeptember 22-én egy exkluzív Yonderboi koncerttel zárul, ahol élőben hallgatható majd meg a beküldött hangokból komponált mű, vagyis a Vodafone Hangtérkép. A premier helyszínére augusztus 29-én derül fény, ezen kizárólag a hangbeküldők közül kisorsoltak lehetnek majd ott.

De nem marad le, aki kimarad! Az egyedi látványelemű koncert a http://hangterkep.vodafone.hu oldalon számítógépről és mobiltelefonról élőben is nyomon követhető.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Passzívház technológia az épületfelújításban

Az Árpádház Arrabona Kft. hosszas fejlesztő munkával létrehozta „ÖKOHÁZ”… Tovább olvasom