Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Győr-Moson-Sopron megyében is folyamatos a pénztárgép átállás

Elkezdődött a Novatek gépek átadása – a Szintézis Zrt. kollégái megfeszített tempót diktálnak. (x)
Győr-Moson-Sopron megyében is érezhető az online pénztárgépek miatt kialakult nyugtalanság, az országos szinthez hasonlóan, itt is számos kereskedő várja új kasszáit. A 120 ezer leadott rendelésből eddig csupán pár ezer online gép került átadásra és beüzemelésre. A győri Szintézis Zrt. azonban nyugalomra inti ügyfeleit, csarnokában gőzerővel dolgoznak a megnövekedett igény maradéktalan kiszolgálása érdekében.

Nem csak a kereskedőknek, de a pénztárgépek forgalmazóinak is fel kell venniük a versenyt a közelgő határidővel. Az év végi roham nagy terhet ró a Szintézis Informatikai Zrt-re is, de a cég képes lépést tartani a piaci nyomással - mondta Szabó Dávid, a Szintézis Zrt. cégvezetője.

A győri székhelyű céghez több ezer előrendelés futott a be az elmúlt hetekben. A vállalkozás elsőként azoknak a partnereknek szállítja ki a gépeket, akik megkapták az 50 ezer Ft-os állami támogatást, ők az ügyfelek 60 %-át teszik ki. Ezután következnek a decemberben üzletet nyitók, akik egészen biztosan megkapják még idén a pénztárgépeket, a többi ügyfélnek a rendelés leadási ideje szerint sorban szállít a Szintézis Zrt.A megnövekedett igénnyel lépést tartva a pénztárgépek és adóügyi ellenőrző egységek összeszerelése már megkezdődött a Szintézis szerelőcsarnokaiban. Naponta több mint 500 új gépet szerelnek össze, és mintegy 150 készüléket tudnak átadni betanítással együtt a felhasználóknak.

- Kollégáim éjjel-nappal dolgoznak, mozgalmas 2 hétre számítunk. Természetesen szombaton és vasárnap is váltott műszakban folytatjuk a Novatek gépek összeszerelését, valamint a dokumentálást és megszemélyesítést – tette hozzá az igazgató.

Az ügyfelek kiértesítése megkezdődött, a napokban már több győri vállalkozás, többek között a Rob Roy bár, az Adria Gelato 2 és a nagybajcsi Öreg Duna üzletház is átvehette új online kasszáit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első ívelt OLED TV a világon megérkezett a Media Marktba

Az első ívelt OLED TV IMAX-mozit varázsol a vásárlók otthonába. (x) Tovább olvasom