Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Gyógyulásom története - A gyötrődés és fájdalommentes életet választottam, nagyon kellett a segítség!

Ők keresték a gyógyulás egyéb lehetőségeit és meg is találták! S hogy mi jelentette a kiutat? A Vargha Terápia! (x)
A legfrissebb felmérések szerint, a magyar lakosság 35-40%-a szenved valamilyen krónikus emésztési betegségben (funkcionális gyomor és/vagy bélpanaszok), de talán nincs is olyan ember, aki hosszabb vagy rövidebb ideig ne küzdött volna hasonló problémával élete során.

A legtöbben orvoshoz sem fordulnak, legyen szó a panaszok akut (eseti) vagy krónikus (heveny) jelentkezéséről, helyette inkább a vény nélkül beszerezhető gyógyszerekkel illetve „jól bevált" házi szerekkel (hashajtók, epehajtók, savlekötők, teák, gyógynövény tabletták, tisztító kúrák, különböző diéták) próbálkoznak. Krónikus betegség esetén ezek a gyógyszertári kiadások, havi szinten állandósuló, jelentős összegekre rúgnak, ugyanakkor szinte eredménytelennek mondható a „önterápia" hatékonysága.

A betegség előrehaladtával az ember a kellemetlen és fájdalmas tünetek mellett egyre fáradékonyabbá, érzelmileg labilisabbá válik, munkavégző képessége csökken, akár munkaképtelenné, keresőképtelenné is válhat.

Nagy Ildikó
Nagy Ildikó


De miért ne figyelhetnénk jobban szervezetünk jelzéseire? Hiszen mindez megelőzhető, illetve az első tünetek jelentkezését követően könnyen kezelhető, a betegség a gyökereiben megszüntethető, amennyiben megfelelő szakemberek kezébe kerülünk.

A Vargha Terápia megoldási lehetőséggel szolgál minderre! Biorezonanciás vizsgálattal például fény derülhet különböző étel intoleranciákra, melyek nagymértékben hozzájárulhatnak egyes emésztési problémák kialakulásához, akár elfajulásához is

A Vargha Terápia a megelőzésen és szűrésen túl, a már kialakult betegséget is képes hatékonyan kezelni, akár szövődmények kialakulása esetén is. Nem szabad tehát feladni, mert van megoldás! Van lehetőség a tartós gyógyulásra!

Hogy miért is vagyok ilyen részletesen tisztában mindezen problémákkal? Keserves fájalmak árán tettem szert a tudásomra.

Nagy Ildikónak hívnak, Ajkán élek. 2013-ban, komoly vastagbél problémával műtöttek. Elvi síkon, utókezelések sora, többek között kemoterápia és sugárkezelések vártak volna rám, de én ettől mereven elzárkóztam. Kerestem a gyógyulás egyéb lehetőségeit és egy kedves bartánőm segítségével meg is találtam! S hogy mi jelentette a kiutat? A Vargha Terápia!

Ma már kiválóan érzem magam és ezt elsősorban nekik köszönhetem. Rengeteget változtam a Vargha Terápia kezelései során. A velem fogalkozó szakemberek egytől-egyig fantasztikusak! Egy pillanatra sem hagytak magamra a problémámmal, a fájdalmaimmal, hanem folyamatosan támogattak, erősítettek! Testem és lelkem együtt gyógyult a felügyeletük alatt!

Nem lehetek eléggé hálás a barátnőmnek, akinek köszönhetően felkerestük végül őket a férjemmel. Már az első találkozás alkalmával biztos kezekben éreztem magam és ez óriási megnyugvással töltött el.

Renszeresen jártam a kezelésekre, ami bizony nem volt fájdalommentes, de az idő előrehaladtával ez enyhült, majd meg is szűnt és a kezelések száma is csökkent. Az első eredmények egyébként hamar, már az első hónap elteltével jelentősek voltak. (Olyannyira meggyőzőek, hogy a férjem is úgy döntött, náluk gyógyul ki a mindenféle betegsébeiből!).

Néhány hónap elteltével jelezte Vargha Zsolt Úr, hogy a kezeléseket szünetelteti három hónpra. Ettől a hírtől nagyon megijedtem az első pillanatban, féltem, hogy visszatérnek a panaszaim, de NEM így történt! Jelenleg emlékeztető kezelésekre járok, mely erősíti a szervezetem ellenállóképességét.

A Vargha Terápiától kapott komplex, személyre szabott terápiának köszönhetően az életmódunkat is teljesen átalakítottuk, mind az étkezésünk, mind az élethez, a problémákhoz való pozitív hozzáállás tekintetében.

El kellett döntenünk, hogy állandó gyötrődéssel járó fájdalmakat, vagy egy egészségtudatos, aktív, minőségi életet képzelünk el jelen és jövőképünknek? Mi ez utóbbi mellett tettük le a voksunkat!

Nagy Ildikó

A Vargha Terápia évtizedek óta, aktívan jelen van a magyarországon elérhető alternatív terápiák palettáján.

Mottónk: „Elkötelezetten, erős hittel és szakértelemmel tesszük a dolgunkat. A hozzánk forduló emberek életének egészségesebbé, tejesebbé tétele számunkra nem munka, hanem életfeladat!"


Elérhetőségek:
Győr 9027 Madách utca 22
Tel: +36/0670 341-5951, 96/313-521
www.varghaterapia.hu

Gyógyulásom története: Nagyon kellett a segítség!

Szeretném, hogy a lehető legtöbben olvassák, hallják a történetemet!

 Gáspárné, Mónika vagyok. 1973-ban születtem. Győrben élek, és dolgozom. Nemrégiben még betegségek garmadával küzdöttem, melyek ugyan többnyire lelki eredetűek, de kialakulásukat követően testi tünetekkel, komoly fájdalmakkal, kellemetlenségekkel jártak.

Életem során többször ért trauma és folyamatos stressznek vagyok kitéve. Tudom, ezzel nem vagyok egyedül. Tizenkilenc éve diagnosztizáltak nálam allergiát és asztmát, melyre gyógyszeres kezelést kaptam. Sajnos depresszió is kínzott mintegy tÍz éve, amire szinén gyógyszereket, antidepresszánst és nyugtatót szedtem. Hat éve pajzsmirigy alulműködéssel is kezeltek.

Roppant fáradékonynak és gyengének, egyre gyengébbnek éreztem magam. Röviddel ezt követően jelentkezett életem legfájdalmasabb betegsége, az endometriózis (méhnyálkahártya-szövetburjánzással járó nőgyógyászati betegség), mely hatalmas kárt okozott a szervezetemben: Sigmabél-petevezeték összenövést.

Ezt már csak műtéttel lehetett korrigálni. Ezen kívül, az egész alhasamat érintő, krónikus gyulladást is megállapítottak. A nőgyógyászom hormonkezelést javasolt, ami sajnos nem járt sikerrel. Tovább romlott a már amúgy sem tökéletes életem.

Gáspárné Mónika és a segtő személyzet
Gáspárné Mónika és a segtő személyzet


Hétről-hétre nőtt a fájdalmakkal teli napok száma. Csak a hormonkezelés alatt szűntek a panaszaim, de amint az abbamaradt, kezdődött minden előlről.

Sajnos közben az endometrium tovább burjánzott a testemben, már egészen a gátig és a végbélig terjedt. Szinte elviselhetetlenek voltak az alhasi fájdalmaim, volt, hogy ülni sem bírtam. Egy hónapra vetítve elmondhatom, hogy java részében - több, mint a felében - sem aludni, sem pihenni nem voltam képes.

„Mindig csak a következő ciklusig tudtam egy kis energiát gyűjteni, aztán kezdődött újra a gyötrelem. A kimerültségtől már a napi teendőimet is alig tudtam ellátni."

Hamarosan ismét olyan állapotba kerültem, ahol csak a hormonkezelés vagy a sebészeti műtét között választhattam. Nem voltam elég erős egyikhez sem, ezért visszautasítottam. Úgy éreztem, feladom! Elkeseredettségemben sírva is fakadtam. Amit hála az égnek az ismerőseim is meghallottak! Kolléganőm révén, így jutottam el a Vargha Gyógymódhoz, ami számomra a valódi megoldást jelentette!

A részletes kivizsgálás során sok dologra fény derült, amiről eddig fogalmam sem volt, pl.: ételintolerancia, vérnyomás ingadozás, vércukor ingadozás, hasnyálmirigy gyulladás, mell probléma.

A kezelések azonnal megkezdődtek és eleinte ugyan fájdalmasak voltak, de a gyógyulásommal párhuzamosan egyre elviselhetőbbé, később kellemessé váltak. Napról-napra, hétről-hétre jobban éreztem magam! Méregtelenedett a szervezetem: kitisztult a vesém és a májam, helyreállt a nyirokkeringésem. Kezdtem többet aludni és a fájdalmak szűntével, egyre pihentebb lenni. Három hét múlva a gyötrelmes napok száma a harmadára csökkent, majd a kezelések folytatásával a fájdalom végleg elmaradt.
Kiemelni:

„ Örömömben sírtam! Kerestem a fájdalmat a testemben, de eltűnt és nem tért vissza!" Életem nagy fordulópontja volt ez. A kezelések óta öt hónap telt el. Már egy éve gyógyszermentes az életem! Visszatérhettem a sporthoz is! Most kezdem igazán felfogni, hogy mit is kaptam vissza a gyógymód által: AZ EGÉSZSÉGEMET! Bevallom, talán még gyermekkoromban sem éreztem olyen jól magam, mint most!


„Visszakaptam az életemet! Minden napomat boldogan élem meg, mert itt arra is megtanítottak, hogyan csináljam."

Elláttak személyre szabott élettani és lelki tanácsokkal, egyszóval mindennel, hogy teljessé válhasson az életem. Higgyék el nekem, a legkevesebb, amit tehetek, hogy ahol és akinek csak tudom, megosztom a történetemet! Igen létezik egy gyógymód, ami kiválóan működik. A probléma gyökerét szünteti meg , minden apró részletet figyelembe véve, a teljes felépülésig.

Egészséget, fájdalommentes mindennapokat kívánok Mindenkinek!

Üdvölettel: Gáspárné Mónika

A Vargha Gyógymód évtizedek óta, aktívan jelen van a magyarországon elérhető alternatív terápiák palettáján.

Elérhetőségek:

Győr 9027 Madách utca 22
Tel: +36/0670 341-5951, 96/313-521
www.varghagyogymod.hu

Mottónk:Elkötelezetten, erős hittel és szakértelemmel tesszük a dolgunkat. A hozzánk forduló emberek életének egészségesebbé, tejesebbé tétele számunkra nem munka, hanem életfeladat!"
Vargha Zsolt Sebastian, a győri ,pécsi és dunaszerdahelyi intézet vezetője
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Czinege galéria ajánlata - Minden festmény FÉLÁRON!

Tovább olvasom