Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Gyógyulásom története

A gyógyításban elért eredmények 
igazolják a Vargha terápia hatékonyságát. (x)
A manapság uralkodó szélsőséges időjárás megviseli mindannyiunk szervezetét – egyik pillanatban még komoly fagyokat észlelünk, a következőben ránk tavaszodik, majd újra zordra fordul az idő. Az elmúlt két hónapban szinte heti szinten kellett átvészelnünk óriási hőingadozásokat. Ez a szélsőséges időjárás bizony borzasztóan megviseli mindannyiunk szervezetét, meggyengül még egy makkegészséges gyermek vagy fiatal immunrendszere is, nemhogy egy meglettebb korúé. Ebben az időszakban ezért könnyebben le is dönt a lábunkról mindenféle fertőző betegség.

De ha mindez nem lenne, nem lett volna elég, akár tovább is fokozhattuk a bajt például a mértéktelen karácsonyi és újévi étel-ital fogyasztással. Az ünnepi menü szénhidrát- és kalóriatartalma szintén óriási sokkot okoz az egész szervezetünknek. Az egészségtelen életmód, azon belül is a helytelen táplálkozás és a nem megfelelő folyadékbevitel akut megbetegedések forrása lehet, ahogy megannyi krónikus betegség (szív- és érrendszeri betegségek, 
diabétesz, emésztőszervi betegségek, ízületi gyulladás) kialakulásáért is jelentős mértékben felelős.

émeth Ferencné Ica és Vargha Zsolt Sebastian, a győri intézet vezetője
Németh Ferencné Ica és Vargha Zsolt Sebastian, a győri intézet vezetője


De ha már kialakult a baj, és a betegségek testi tünetek formájában kellemetlenkednek, netalán gyötörnek bennünket, valamifajta gyógy-
módhoz fordulunk, hogy szenvedéseinket megszüntessük. Van, aki azonnal az orvost keresi fel, de talán a legtöbben először a gyógyszertárból vény nélkül beszerezhető készítményekkel próbálkoznak, és/vagy a gyógynövényboltok és bioboltok termékeiből összeállított házipatikájukra hagyatkoznak. Emellett meghatározó, sőt növekvő azok száma is, akik a természetes gyógy-módokat alkalmazó szakemberektől remélik gyógyulásuk sikerét.

A médiából szinte folyamatosan zúdulnak ránk a témát érintő szakmai viták. Vajon mi lehet a legmegfelelőbb megoldás: a hagyományos orvoslás vagy az alternatív gyógyászat? Biztos, hogy kategorikusan választanunk kell? Biztos, hogy egyértelműen le kell tennünk a voksunkat egyik vagy másik mellett? Teljes vállszélességgel ki kéne állnunk a hagyományos, kutató orvoslás mellett, megtagadva az ősi védák tanításait, a távol-keleti gyógyászat tapasztalatait, működő, jól bevált gyógyító technikáit (pl. ájurvédikus gyógyászat, reflexológia, akupresszúra, akupunktúra, fitoterápia, illetve ezek kombinált alkalmazása)? Vagy éppen fordítva kellene gondolnunk és tennünk mindezt? Egy dologban biztosak lehetünk: a különböző tünetektől szenvedő, fájdalmakkal küzdő betegek mindannyian szeretnének meggyógyulni! Szeretnének a fájdalmaiktól megszabadulva, egészségesen, vidáman, tevékenyen élni szeretteik körében.

Bárhogy is döntünk, egyet nem szabad elfelejtenünk – mégpedig mások döntésének tiszteletben tartását. Van, aki valóban kizárólagosan ragaszkodik a gyógyszeres és egyéb hagyományos terápiás gyógyításhoz – és van, aki ettől teljesen elzárkózva, csakis a természetes, alternatív módszerekben hisz. Ha jobban utánagondolunk, talán még a hagyományos orvoslás mellett kardoskodók háztartásainak a többségében is megtalálhatók a többé vagy kevésbé bevált, édesanyáinktól, nagyanyáinktól, dédanyáinktól ránk örökített, gyógyító házi praktikák. Ezekhez szinte mindannyian érzelmi alapon is ragaszkodunk, még akkor is, ha hatékonyságuk tudományosan alátámasztott volta vitatható. Mindez a szülői, édesanyai gondoskodás, segíteni akarás megnyilvánulásának természetes emberi módja.

Talán valóban az a legjobb megoldás, a leginkább járható út, ha nem zárkózunk el kategorikusan egyik gyógyulási lehetőség elől sem. Az egész világ erre halad. Egyre több hitelt érdemlő szakemberrel találkozhatunk – legyenek akár orvosok, akár a természetes gyógy-
módokat szakszerűen, hivatalosan alkalmazó, elismert, tapasztalt természetgyógyászok –, akik az együttműködés lehetőségében hisznek, teret adva mind a hagyományos orvoslás vívmányainak, mind a természetes gyógymódok alkalmazásával elérhető gyógyulás esélyeinek. Talán pont ők azok a szakemberek, akiknek a kezében a legnagyobb biztonságban tudhatjuk magunkat, és valóban úgy is érezhetjük, hogy számukra a mi testi-lelki egészségünk helyreállítása az elsődleges cél. Mert ők, bármely oldalon tevékenykednek hivatásszerűen, fontosnak tartják, hogy a szervezetünkben minél kevesebb méreganyag rakódjon le; hogy a gyógyszermellékhatások következtében kialakuló újabb és újabb betegségeket elkerülendő, mely természetes gyógymódokat javasolják alkalmazni az adott esetben valóban indokolt, szükséges mennyiségű gyógyszerbevitel mellett.

Vargha Terápia az együttműködés útját követi. Az akupresszúrát és reflexológiát speciálisan ötvöző technika egy komplex egészségfejlesztő életmód-tanácsadással kiegészítve, amely RÁBÍRJA A SZERVEZETET AZ ÖNKORREKCIÓRA. A PANASZOK A KEZELÉSEK HATÁSÁRA AUTOMATIKUSAN CSÖKKENNEK. A gyógymód vezető szakemberei a rendelkezésre bocsátott orvosi leletek körültekintő figyelembevételével, orvosokkal együttműködve végzik dolgukat, de alapvető elvük, hogy mivel nincs két egyforma szervezet, mindenkinek személyre szabott terápiában kell részesülnie, problémájának, problémáinak megfelelően. 
A Vargha Terápia mindenfajta betegséggel felveszi a küzdelmet, a kezelés alatt végig, lelkileg is támogatva a kezelt beteget. Kiemelkedően jó eredményeket érnek el megannyi betegség kezelésében, pl. az említett, emésztőszervi megbetegedések, anyagcsere-problémák (laktózérzékenység, gabonaallergia, lisztérzékenység, diabétesz, reflux, gyomorgyulladás, bélgyulladás, bélösszenövés, különböző emésztési problémák) eseteiben is, amelyet az alábbi hitelt érdemlő gyógyulástörténetek is alátámasztanak.

Németh Ferencné Ica vagyok. Győrben élek. 2013 októberében krónikus fájdalmaktól elgyötörten, súlyos bél-
összenövés-műtétemet követően kerestem fel a Vargha Terápia győri intézetét. Ezt megelőzően orvosi kezelés alatt álltam már két hosszú éve vastagbélgyulladással. Amit a legfontosabbnak tartok kihangsúlyozni, hogy a Vargha Terápiánál nemcsak a „vastagbélgyulladásomat" gyógyították meg, hanem az egész szervezetem működését tették helyre! Köszönettel tartozom nekik, hogy kirántottak a reménytelennek tűnő helyzetemből!

Szabóné Villányi Marianna
Szabóné Villányi Marianna

Szabóné Villányi Marianna vagyok. Majdnem egy év tortúra után, teljes elkeseredésemben fordultam a Vargha Terápiához segítségért. Komoly anyagcsere- és nyirokrendszer-problémáim voltak, ezt a kezeléseknek köszönhetően ma már múlt időben említhetem, meggyógyultam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, egy kiváló csapat dolgozik együtt, ahol a szakértelem, a türelem, a kedvesség tényleg megtalálható.


Nagy Ildikó
Nagy Ildikó

Nagy Ildikó vagyok Ajkáról. Komoly vastagbél-problémával műtöttek, és utókezelések sora, többek között kemo-terápia és sugárkezelések vártak volna rám, de ettől elzárkóztam. A gyógyulás egyéb lehetőségeit kutatva egy kedves barátnőm segítségével találtam rá a Vargha Terápiára. Ma már kiválóan érzem magam, és ezt elsősorban nekik köszönhetem! (x)

Elérhetőségek: 
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: +36-70/341-5951,
96/313-521
www.varghaterapia.hu  

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom