Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. - A jövő biztonsága

Ez a legfőbb célkitűzés a vállalkozások és a magánszemélyek esetében is - állítja Takács László, az egyik legdinamikusabban fejlődő többes ügynöki vállalkozás, a GP Consulting Kft. helyi vezetője.

Takács László <br /> a GP Consulting Kft. helyi vezetője</br>
Takács László
a GP Consulting Kft. helyi vezetője

A GP Consulting Kft. 2010 január 22-én kapta meg az engedélyt a többes ügynöki működés megkezdésére, a tényleges hálózatépítés 2010 nyarán indult el.
Mára mintegy 200 gyakorlott pénzügyi tanácsadó partnerrel, 13 képviseleti irodával, országos lefedettséggel, hozzávetőleg 1,3 milliárd forintnyi biztosítási állományt kezelünk. 2011 végére a bevételeink alapján várhatóan a TOP 10 többes ügynök cég közé kerülünk.

Elsődleges célunk, hogy független biztosításközvetítőként segítsük az ügyfeleinket a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában. Ehhez a 19 biztosító társasággal fennálló együttműködésünk jó lehetőséget nyújt.

Kezdetben elsősorban gépjármű, lakás és vállalkozói biztosítások értékesítésével foglalkoztunk. 2011-től bővítettük szolgáltatásainkat, mert a gazdasági válság elhúzódása, hatásai egyértelművé tették, hogy az öngondoskodás kiemelt szerepet fog játszani valamennyiünk életében.

Senki nem halogathatja tovább a döntést, már ma el kell kezdenie gondolkodni azon miből és hogyan teremti meg az otthonát, taníttatja a gyermekeit, milyen útravalóval tudja elindítani őket az életben és természetesen nem utolsó sorban miből fogja idős korában a méltó életet biztosítani saját maga számára.

A GP Consulting Kft. ezekre a kérdésekre is biztos megoldásokat kínál ügyfelei részére. Azok számára pedig, akik pályamódosításra kényszerülnek egy stabil hátterű vállalat biztonságát kínálja új karrier építésére. Létrehoztuk a GPC Sales Akadémiát, ahol a hozzánk csatlakozó tanácsadók magas szintű ismereteket sajátítanak el az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében.

Győri irodánk – melyet Takács László vezet – a Rónay Jácint utca 6/b szám alatt található.

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A Generali csoport tagja
Győri iroda: (96) 200-134
www.gpconsulting.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Facebook-rajongók is tesztelik a T-Mobile 4G/LTE teszthálózatát

Nemrég debütált Magyarországon a 4G/LTE, azaz a valódi szélessávú mobilinternet technológia. A… Tovább olvasom