Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Gerincsérvem van: most kihez forduljak?

Mit lehet tenni, ha már kialakult a gerincbetegség, ha folyamatos gyógyszerszedés mellett is elviselhetetlen a fájdalom? (x)

Ha már kialakult gerincbetegséggel állunk szemben, ha folyamatos gyógyszerszedés mellett is elviselhetetlen a fájdalom, és a következményes tünetek száma is egyre csak nő.

Lehet-e valamit tenni? Kihez lehet fordulni, hogy újra fájdalommentesen, tetterősen élhessük mindennapjainkat?

Bús Aranka vagyok. 37 éves. Egy fiatal asszony. Három éve fordultam először orvoshoz szűnni nem akaró derék- és lábfájdalmaim miatt. Gerincsérvet diagnosztizáltak a lumbális csigolyáknál, de fájdalomcsillapítón kívül semmit nem kaptam. Később annyit romlott az állapotom, hogy kórházba kerültem. Infúzión tartottak 10 napig, izomlazítót is kaptam, valamint kísérőbotot a járás könnyítésére. Kétségbeestem. Mi lesz így velem? Még negyvenéves sem vagyok. Ideiglenes javulás után újabb betegállomány következett, amely injekciós kezeléssel és még több gyógyszerrel járt, de ahelyett, hogy segített volna, tavaly nyáron egy szédüléssel, hányással, súlyos egyensúlyzavarral járó rosszullét következtében tolókocsiban vittek be az ügyeletre. Az orvos kikérdezett, de hiába számoltam be részletesen szenvedéseimről, három óra múlva hazaengedtek azzal az instrukcióval, hogy másnap keressem fel a kezelőorvosomat. A kivizsgálások során kiderült, hogy a jobb fülemre rosszul hallok. Arra is kaptam gyógyszert...

 

 

Bús Aranka
Bús Aranka

 


Már szinte gyógyszert reggeliztem, ebédeltem, vacsoráztam. A vérképem – bár elfogadható értékeket mutatott –, a panaszaim a továbbiakban is fennálltak, a járulékos tünetek száma pedig csak egyre nőtt. Fülzúgás, fejfájás, folyamatos émelygés, egyre hosszabb ideig tartó izomgörcsök... A családom már képtelen volt nézni a szenvedésemet és a tehetetlenségemet. Az öcsém keresett nekem egy neurológus orvost Komáromban, aki kétórányi kivizsgálást követően közölte velem, hogy valószínűsíthetően agydaganattal vagy Alzheimer-kórral állunk szemben. Zokogtam és nagyon féltem. A párom velem sírt, a fiam pedig rögtön hívta a keresztanyját, aki kérdés nélkül időpontot kért a Vargha Terápiánál. Vargha Zsolt úr az állapotfelmérés alkalmával megnyugtatott, hogy ez az állapot visszafordítható, nem szabad kétségbeesnem, főleg nem feladnom. Vészjelzéseket produkál ugyan a szervezetem, de van megoldás, legyek türelmes. Vargha úr felügyeletével megkezdődtek a kezeléseim. Az első hónap szinte elviselhetetlenül nehéz volt, erős fájdalmaim voltak, a vérnyomásom össze-vissza ugrált. Nehéz küzdelem volt, de mindent megtettem, amit a kezelőim javasoltak. Drasztikusan változtattam az életmódomon. A rengeteg szenvedést követően nagyon gyorsan javulásnak indult az állapotom – már-már csodaszámba menő gyorsasággal, pedig tudom, hogy a csodához ennek a világon semmi köze. Egyszerűen azt kapta a szervezetem, amire szüksége volt a kezelések és a kiegészítő eljárások terén és az egész életvitelemet érintően. Három hónap után a legnagyobb boldogsággal töltött el, hogy a fájdalmaim szinte megszűntek, újra képes voltam mozogni, ÉLNI! Mindenki gratulált a környezetemben, mert igen, rajtam is múlott a siker, hiszen kitartás és a komplex terápiás javaslatok betartása nélkül esélye sem lett volna a sikeres gyógyulásnak! Néhány hónap kezelést követően szüneteltettük a terápiát, és újra munkába tudtam állni! Jelenleg emlékeztető kezelésekre járok, hogy teljesen megerősödjek. Köszönöm Vargha Zsolt úrnak, az összes kezelőnek és a családomnak, hogy társaim voltak a bajban, hogy képesek voltak jól segíteni, de emellett önmagamra is büszke vagyok, hiszen a legnehezebb csatákat én vívtam meg a győzelemért!  (x)

 

 

 

 

Vargha Zsolt
Vargha Zsolt

 

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom