Kisalföld logö

2017. 04. 29. szombat - Péter 4°C | 13°C Még több cikk.

Garanciális javítás nem csak márkaszervizben!

Az autógyártók a múlt év júniusától már nem követelhetik meg, hogy a tulajdonos márkaszervizbe vigye autóját. Az Európai Bizottság május rendelete értelmében ugyanis az autógyártók nem tehetik az autóikhoz kapcsolódó garanciát attól függővé, hogy a tulajdonosok az olajcserét és az egyéb karbantartási és javítási munkákat is a hivatalos márkaszervizekben végeztették-e. A garanciális idő alatt viszont kizárólag eredeti és gyárilag minősített alkatrészt szabad beépíteni a független szerviznek.
Az európai törvények értelmében minden autótulajdonosnak joga van arra, hogy járművének szervizelését az általa választott szervizben, alkatrészekkel már az első naptól kezdve ,még a garancia periódus alatt elvégeztesse. Fontos, hogy a tulajdonos ismerje és éljen a magántulajdonában lévő gépjármű szervizelési jogával, és szabadon dönthessen.


Márkafüggetlenül vállalja a gépjárművek garanciális kötelező átvizsgálását és javítását a mosonmagyaróvári Mikroflexum Kft. A cég szervize megbízható szolgáltatással, minőségi alkatrészek beszerelésével és korrekt áraikkal várja ügyfeleit. A Mikroflexum Kft. tapasztalt, szakképzett személyzettel minden gépjármű márkát a legújabb technikai információk birtokában képes javítani. Kizárólag gyári minőségű alkatrészeket építenek be versenyképes áron, garanciával. Vállalják továbbá használt autók vásárlás előtti komplett átvizsgálását, állapotfelmérését.


A cég szervizében a garanciális átvizsgálások, javítások során minden esetben ellenőrzik a fényszórók, lámpák, ablaktörlők, ablakmosó ellenőrzését, időszakos szervizeknél elvégzik az összes autódiagnosztikai rendszer lekérdezését.

www.mikroflexum.hu

Mikroflexum Trade Kft, Mosonmagyaróvár, Hársfa u. 15. (A vasútállomással szemben.)
Tel.: 0630/585 85 85 , Tel./fax.: 0696/206-912
mikroflexum@t-online.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pozsonyi Magyar Vigadóbál: kisorsoltuk a szerencsés nyertest!

Egy játékosunk két főre szóló VIP belépőt nyert a 7. Pozsonyi Magyar Vigadóbálra. Tovább olvasom