Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Fitnesz képzések Győrben az IWI Fitnesz-Wellness-Sportiskolával!

Az IWI összegyűjtött néhány kérdést, melyek segítségével könnyedén eldönthető, melyik képzést válaszd.
Az új OKJ rendszernek köszönhetően a fitnesz iskoláknak lehetőségük volt arra, hogy a régi, elavult képzéseket a modern fitnesz iparra szabják, és olyan lehetőséget kínáljanak a hallgatóiknak, mely hatékonyabb rendszerben, a későbbi mindennapi munkájuk során eredményesebben hasznosítható. Így született meg a Testépítés-Fitnesz Sportoktató képzés „utódja", a Fitness Instruktor, illetve az Aerobik Sportoktatóé pedig a Csoportos Fitness Instruktor. Ezek a képzések már Győrben is elérhetők!Sokakban azonban még mindig nem tisztázódott le, mi a különbség a képzések között, mikor melyiket kell választaniuk. Nos, ez attól függ, mik a távlati terveink és céljaink a továbbtanulásunkkal. Hogy megkönnyítsük a döntést, az IWI összegyűjtött számodra néhány kérdést, melyek segítségével könnyedén eldöntheted, melyik képzést válaszd:

Az alapvető kérdés: fitnesz vagy aerobik?

Edzőtermi körülmények között tudod magad inkább elképzelni edzőként/oktatóként, vagy a csoportos, zenés aerobik foglalkozások állnak hozzád közel?
Ha a kérdésre az edzőterem a válasz, folytasd a fitnesz résznél, ha pedig az aerobik, értelemszerűen az aerobik résznél!

FITNESZ

Egy modern, fitnesz iparra szabott, nemzetközileg elismert szakmát szeretnél, ahol a fittségi preventív edzés áll fókuszban? Szeretnél később kliensekkel foglalkozni, megfelelő állapotfelmérő tudással rendelkezni? Érdekel az edzéstervezés vezetés és a hatékony funkcionális tréning?
Akkor a Te képzésed az IWI Fitness Instruktor képzése, melyről a www.iwi.hu oldalon olvashatsz többet!

A testépítés mint versenysport iránt érdeklődsz, érdekel a versenyfelkészítés, a sportági versenyrendszer és a sportfinanszírozás?
Akkor a Te képzésed az IWI Testépítés-Fitnesz Sportoktató képzése, melyről a www.iwi.hu oldalon olvashatsz többet!AEROBIK

Egy modern, fitnesz iparra szabott, nemzetközileg elismert szakmát szeretnél, amely a zenés edzőtermi óratípusok oktatására készít fel? Szeretnél biztos alapokon nyugvó aerobikos tudást? Érdekelnek a táncos óratípusok, a step aerobik és a stretching?
Akkor a Te képzésed az IWI Csoportos Fitness Instruktor képzése, melyről a www.iwi.hu oldalon olvashatsz többet!

Az aerobik mint versenysport iránt érdeklődsz, érdekel a versenyfelkészítés, a sportági versenyrendszer és a sportfinanszírozás?
Akkor a Te képzésed az IWI Aerobik Sportoktató képzése, melyről a www.iwi.hu oldalon olvashatsz többet!


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnap a vásárnap, avagy a kiskereskedelem fejlődése

Vasárnap - a hét hetedik napját jelző szavunk eredetileg onnan kapta nevét, hogy a középkori vásárok… Tovább olvasom