Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Festékek, penészgátló szerek, díszítőelemek, hőszigetelő rendszerek, vegyi áru, szerszámok, egy helyen

Most -15% kedvezményt adunk termékeinkből, ha év végéig nálunk vásárol!
Hivatkozzon a www.kisalfold.hu oldalra.
(Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze)

Ha Ön is épp festék vásárlás előtt áll, akkor mindenképpen olvassa el, hogy mi az a 6 legfontosabb dolog, amelyet jó ha tud, mielőtt festéket vásárolna.

Melyek azok a tényezők, amelyeket beltéri festék vásárlása előtt jó tudnia?
Komfort a lakáson belül
Nem az kérdés, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani. Igazából az emberek többségének mást jelent, hogy mi számára a komfortos, de abban mindenki egyetért, hogy a színeknek nagy szerepe van abban, hogy hogyan érezzük magunkat környezetünkben.A lakásunk színeinek kiválasztása pedig hangulatunkra is hatással lehet. Mielőtt bármilyen színt választanánk érdemes megnéznünk, hogy milyen az adott szoba berendezéseinek színe.

Milyen hatása van a színeknek?
Ha a lakások többségét vizsgálnánk, szinte megkérdezés nélkül Ön is azt mondaná, hogy a legtöbb ember a kellemes, meleg színeket kedveli. Ezek a sárgás, barnás meleg színek az utóbbi években különösen kedveltek lettek mediterrán hatásuk miatt. Ha fontos Önnek, hogy otthonában érve a nyugodtság érzése járja át, akkor javasoljuk, hogy a zöld árnyalatai közül válasszon. A kék szín is sokszor megjelenik otthonainkban, de ezt a színt főként a hűvösebb színek kedvelőinek ajánljuk. Ha extravagáns színeket szeretnénk, akkor a lila-fehér kombinációjával érhetjük el, de ha otthonunkhoz passzol, akkor az arany és ezüst is lehet különleges.Még egy nagyon fontos szabály van a színek kiválasztásánál. Ha az adott szobában kicsi a tér, akkor inkább világosabb színek közül válasszunk, mert az nagyobbítja a tereket. A megfelelő színek kiválasztása után nézze meg a festék dobozát is, mielőtt még a festéket megvenné!. >>

A beltéri falfesték ne tartalmazzon káros anyagot.
Ön és családja egészsége érdekében mindenképpen fontos, hogy olyan festéket válasszon, amelyből nem párolognak ki káros oldószeres anyagok. Ha Ön is vízbázisú terméket vásárol, akkor el tudja kerülni a káros hatás bekövetkeztét, mivel a vízbázisú termékeknél az oldószeres anyagok használat után közvetlen elpárolognak, így a későbbiekben nem jelenthet az Önök számára semmilyen veszélyt.Javasoljuk, hogy vásárlás előtt figyelje meg a dobozokon lévő VOC értéket, és ügyeljen arra, hogy a káros anyagot tartalmazó érték lehetőleg nulla vagy a közeli szám legyen!

A beltéri falfesték amely gátolhatja a penészképződést.
A penész kialakulását mindenképpen célszerű megakadályozni, hogy meg tudja védeni egészségét. A festendő felületet ezért mindig penész mentesíteni kell, ne legyenek penészgomba spórák a falon. Ezzel meg tudja gátolni, hogy az újonnan lefestett falon újra megjelenjenek a nemkívánatos penészfoltok.

Mire figyeljünk oda, mielőtt még kültéri falfestéket vásárolnánk?
A kültéri falfestékeknél azonban elsődleges szempont az időtállóság kell, hogy legyen, hiszen jó esetben akár 20-30 évig is ugyanazt a festéket fogjuk látni házunkon.

Jó, ha tudjuk, hogy a sötétebb színek több hőt nyelnek el, ami azt jelenti, hogy a nagyobb hőterhelés miatt hamarabb láthatjuk házunk falán, hogy elöregedett.

Minőségi festéket válasszon
A minőségi festékeknek meg kell felelniük az olyan alapvető követelményeknek, hogy UV ellenállóak legyenek, a felületet rugalmasan befedjék. Ezekre a szempontokra feltétlenül figyeljen oda, mielőtt megvenné a terméket! A minőségi festékek választása homlokzati festékek esetén különösen fontos, hiszen gondoljon bele, hogy ezek a festékek ki vannak téve az időjárási körülményeknek, hatásoknak. Ellen kell, hogy álljon esőnek, hónak, fagynak és szélnek is.

Miért a Relius?
Már 24 országban bizonyított az egyedülálló színkeverő rendszer.Szinte bármilyen szín kikeverhető a környezetbarát,egészséget védő festék rendszerben.A Relius felismerte az igényt,amit a magyar környezettudatos vásárlók,kivitelezők is elvárhatnak tőle.Importőrként nem csak elméletben,de kivitelezőként a gyakorlatban is megtapasztaltuk,hogy ár-érték arányban ,a minőség és a takarékosság szempontjait figyelembe véve egy nagyon magas igényt kielégítő rendszert tudunk biztosítani .Győrben és Sopronban már évek óta ismert rendszer legfontosabb célkitűzése megteremteni a falfelületek képzésének új fogalomrendszerét.Célja hogy minden felületre az épületek komplett felöltöztetéséhez szükséges megfelelő anyagot biztosítsa a lehető legnagyobb színválasztékban. Időtálló megjelenés,jó közérzet,biztonságos,magas komfort-a Relius filozófiája !

Cégünk szakképzett eladókkal széles festék-, vegyi áru- és festőszerszám-választékkal várja a kedves partnereit Szolgáltatásaink: számítógépes színkeverés, szaktanácsadás, házhoz szállítás, színtanácsadás.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minőségi bortermelés

„Sikerünk a szakmánk és a természet iránti alázatnak, szeretetnek köszönhető.” Tovább olvasom