Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Európa egyik legnagyobb utazási irodaláncának új üzlete nyílik az Árkádban

Egy TUI utazás tovább tart…

Utazási szokásaink jócskán megváltoztak az utóbbi esztendőkben. A nyár még mindig a leginkább utazásra csábító évszak, de ősszel, télen és tavasszal is sokan kelnek útra, hogy kikapcsolódjanak, pihenjenek. Egyre többen válogatnak az ajánlatok közül mert nem mindegy, milyen szolgáltatások várják őket. Hamarosan Győrben nyit irodát a világ egyik legnagyobb utazásszervező cége a TUI. Andreas Hamorszkyval, a cég magyarországi igazgatójával beszélgettünk.

Magas színvonalon minőséget nyújtani az érdeklődőknek. A személyes kapcsolat úgy vélem nagyon sokáig fontos lesz az utazások világában. - Andreas Hamorszky
Magas színvonalon minőséget nyújtani az érdeklődőknek. A személyes kapcsolat úgy vélem nagyon sokáig fontos lesz az utazások világában. - Andreas Hamorszky

- Beszédes lehet a leendő ügyfeleik számára, ön miért választotta a TUIT?
- Talán kevesen tudják, de a TUI Ausztriában és Németországban is piacvezető. Én egy ugyancsak nagy utaztató cégnél dolgoztam, amikor megkerestek az ajánlatukkal. Sokan mondták az ismerőseim közül, megbolondultam, hogy Ausztriából, egy szinte nyugdíjas állásból jövök vissza Magyarországra dolgozni. Én azonban addigra már tudtam, mit is jelent a TUI. Egy példával talán érzékeltethetem. Az autó piacon is van aki Skodát vesz, akad aki Volswagent és mint például Győrben látom, sokan Audit. Ezért nyitunk augusztus 16-án irodát Győrben az Árkádban.

- Bíztató, amit mond. Vagyis, hogy van a minőségi szolgáltatásokra fizetőképes kereslet Magyarországon.
- Lehet, a középosztály nem olyan erős még mint például Ausztriában, de egy igényes utazási irodára, ahol jól képzett kedves személyzet várja a belépőket, mindig szükség lesz. A TUI-ba szeretnek visszatérni a vendégek, mert mindig ugyan azt a színvonalat találják. Ráadásul manapság nem mindegy, hogy egy utazási iroda mögött komoly nemzetközi cég áll, amely nem fog csődbe meni, és utasai nem maradhatnak hoppon.
Győr nagyon fontos és jó helyen van, Bécs és Budapest között félúton, úgy hisszük, itt van olyan közönség, amely a jó és igényes utakat keresi. Tulajdonképpen mi egy osztrák irodát hozunk Győrbe, ugyan azzal a berendezéssel, ugyanazokkal a szolgáltatásokkal, melyeket az osztrákok vesznek igénybe.

- Magyarok is mentek Ausztriába utazást foglalni, de ezt már Győrben is megtehetik.
- Pontosan. A minőség elérhetővé válik itt is. Szeretnénk, ha megismernék, hogyan működik, miként szervez a TUI. Van egy jelmondatunk, és ehhez tartjuk magunkat minden esetben: Egy TUI utazás tovább tart. A kiszolgálás, a szállodák minősége olyan plusz hozzáadott érték, amelytől az utazás végét követő napokban, hetekben is jól érzik magukat ügyfeleink.

- Ezért is járnak olyan sokan vissza személyesen Önökhöz?
- Ezért.

- Pedig az internet korában a világhálón is foglalhatnának.
- Jogos a a felvetés. Ausztriában én készítettem el 1997-ben a második turisztikai honlapot. Akkor még senki nem tudta mi lesz az internetből.
Ma már utazni sem lehet nélküle. Első lépésünk volt, hogy megújítottuk a magyarországi honlapunkat, valamint a győri irodának is egy új egyedülálló honlapot készítünk www.tuigyor.hu melyen négy kattintásból lehet közvetlen élőben foglalni a magyar, az osztrák és a német ajánlatainkat. A www.tui.hu főoldalunk is kiválóan alkalmas a válogatásra. Amikor aztán meg van a megálmodott út, érdemes eljönni hozzánk. Nemzetközi tapasztalat, hogy az emberek az interneten választanak, és az irodában rendelnek. Mert azoknak, akik komoly pénzt fordítanak arra, hogy jól érezzék magukat egy utazás során, fontos egy arc, egy név, egy tuis munkatárs, akit felhívhat, akitől tanácsot kérhet. A személyes kapcsolat úgy vélem nagyon sokáig fontos lesz az utazások világában.

- Augusztus 16-án megnyílik az Árkád Győrben a TUI irodája.
- Szeretnénk emlékezetessé tenni ezt az első látogatóink számára. Akik augusztus 16-tól szeptember végéig foglalnak, visszanyerhetik az utazás árát, valamint augusztus végéig még egy nyereményjáték is várja a látogatókat a Terra Reisen jóvoltából (szintén a TUI csoporthoz tartozó cég), ahol egy olaszországi nyaralást is lehet nyerni. A nyitás egyszeri alkalom, de mi ara készülünk, hogy az év szinte minden napján legyen miért betérni hozzánk. Az akciók véget érnek, de az igényes szolgáltatás, a kedvesség, a pontosság és a barátságos hangulat egy jó kávéval a TUI-nál mindig megtalálható.

www.tuigyor.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III. Csillagfény Spinning, nyerjen Spinning bérletet!

Egyedülálló élményben lesz része: augusztus 10.-re pezsdítő estét jósolnak a csillagok a PARK… Tovább olvasom