Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Élményalapú programozó iskola nyílik nyári táborokkal 7-17 éves diákok számára

A gyerekeknek természetes, hogy számítógépet, tabletet, okostelefont használnak. Itt a lehetőség, hogy olyan módon tanulják meg használni, ami egész életükre pozitív hatással lesz. A szükséges tudást és az első sikerélményeket június 22-től már Győrben is elérhető Logiscool-ban szerezhetik meg a gyerekek.

Játékunk lezárult. Köszönjük a helyes megfejtéseket, a nyerteseket e-mailben értesítettük.


Korábban írtuk:

A digitális írástudás elsajátítása egyre fiatalabb korban kezdődik: a programozást már alsó tagozatos korban el lehet kezdeni. Széles körű egyetértés van abban is, hogy a programozás a jövő nyelve.

Hogy az igény már most is kézzel fogható mind a gyerekek, mind pedig a szülők részéről, a Logiscool délutáni iskolák, nyári táborok iránti hatalmas érdeklődés is bizonyítja.

Játssz és nyerj a LOGISCOOL-lal!

Nincs más dolgod, mint e-mailen elküldeni a helyes megfejtést és máris részt veszel a sorsoláson, ahol 2 diák számára sorsolunk ki 1-1 hetes ingyenes részvételt június 22. és július 31. közötti táboraink valamelyikén.

Hány éves kortól ajánlott a részvétel?

Melyik hónapban indulnak táboraink?

A megoldásokat a hello.gyor@logiscool.com címre várjuk!

 


A gyorsan bővülő, ma már országos hálózattal rendelkező Logiscool sikerét az élményalapú oktatási módszer adja. A diákok folyamatosan alkotva, játékosan tanulva sajátítják el a programozás alapjait.

A saját számítógépes játékok, programok készítése során kreativitásukat is fejleszthetik és közben észrevétlenül komoly matematikai, programozói tudásra tesznek szert. Az alapokat kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett programnyelvvel oktatják, az algoritmikus gondolkodást úgynevezett „géptelen" játékokkal is fejlesztik.

Az iskolai tanév időszakában délutáni kurzusokon vesznek részt a diákok. Hétköznapokon délután vagy szombaton délelőtt, hetente egyszer másfél órás a foglalkozás.

Rendkívül népszerűek a Logiscool nyári programozó táborai is, már az első évben több százan vettek részt. Idén Programozó táborba és Lego robot programozó táborba várják a diákokat.

„Programozni bárki tud! Hiszünk abban, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása élvezetes és vidám dolog. A nyelvtanulás fontosságát ismertük fel 10-15 évvel ezelőtt, most emellett hasonló fontosságot kap a programozás is, hogy digitális írástudókká váljanak gyermekeink.

Valamennyi intézményünkben odafigyelünk arra, hogy a diákok modern, inspiráló, környezetbe kerüljenek. Ezt szolgálja, hogy mindenkinek saját laptopja lehet, és hogy iskoláink belső kialakítása, arculata igazodik a mai trendekhez. Nyártól már több ezer diáknak oktatjuk a programozást." – mondta el dr. Breuer Anita, a Logiscool ügyvezető igazgatója.

Az innovatív, speciális tananyagra épülő kurzusokat a gyerekekhez korban legközelebb álló egyetemisták tartják, akik hamar megtalálják a közös hangot a 7-17 éves diákokkal. A Logiscool diákjai játszva és alkotva, szinte észrevétlenül tanulják meg a programozás alapelveit, rejtelmeit. Ezen kívül a feladatok megoldása felkeltheti, vagy növelheti az érdeklődést a matematika, vagy fizika iránt is, így az iskolai eredmények is javulhatnak.

Természetesen nem lesz mindenkiből programozó, de a megszerzett tudás, a logikai gondolkodásmód, a problémamegoldó képesség szinte bármely munkaterületen hasznosítható felnőtt korban. „A diákok megtanulják a logikus gondolkodás alapjait, fejlődik a problémamegoldó képességük, átlátnak bonyolultnak tűnő folyamatokat és nem csak passzív befogadóként használhatják a számítástechnikai eszközöket.

Legyen egy jó programod a nyáron! Várunk egyhetes táborainkba! Fél nap programozás, fél nap játék és sport :-)

A „szakmai" rész után a Rába Quelle fürdő-strand területén szuper szárazföldi és vízi játékok, elképesztő, új „sportágak" várnak. Készülj fel a legjobbra! Profi, lelkes animátor csapatunk téged vár, hogy naponta új tapasztalatokkal és élményekkel legyél gazdagabb.

Részletek a honlapon. Figyeld a kedvezményeket! Válassz tábort, válassz időpontot és jelentkezzetek, mielőtt betelnek a helyek!

http://www.logiscool.com/#!gyor/cxal

LOGISCOOL GYŐR – Leier Villa
9024 Győr, Baross Gábor út 43.
Telefon: +36 30/190-28-80
hello.gyor@logiscool.com

 

 

 

 

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom