Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Egyedülálló toborzó fesztiválon mutatkozik be az Auchan Sopronban

A júliusi-augusztusi rendezvénysorozaton izgalmas családi és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.
Legyen velünk kerek az életed! címmel toborzó fesztivált rendez az Auchan júliusban és augusztusban Sopronban. A családi és gyerekprogramokkal színesített hétvégéken az áruházláncot mint munkáltatót is megismerhetik a helyiek. A fesztiválon az ősszel megnyíló áruház csapatába is lehet jelentkezni.
 
A július 13-án induló, több hétvégés rendezvénysorozattal az áruházlánc célja, hogy bemutatkozzon a városban, és a leendő kollégái számára az álláskeresést már az első pillanattól kezdve különleges élménnyé tegye. Az esemény házigazdája az ismert rádiós műsorvezető, Rákóczi Ferenc, aki elmondta: „Nagyon örülök, hogy ilyen jó hangulatú, izgalmas rendezvényen találkozhatom a soproniakkal. Biztos vagyok benne, hogy aki ellátogat hozzánk, jól érzi majd magát. Jöjjenek el minél többen!"
 
A résztvevőknek az új superstore és a vállalat HR-csapatának vezetői, az áruházlánc különböző területen dolgozó kollégái beszélnek majd személyes tapasztalataikról, az Auchan kínálta fejlődési és karrierlehetőségekről, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáról, valamint a munka és magánélet egyensúlyáról. A beszélgetéseken túl koncertekkel, családi és gyerekprogramokkal és igazi francia kávéházi hangulattal várják a látogatókat.
 
Az Auchan felelős munkáltatóként stabil jövőképet és kedvező juttatási csomagot kínál közel 7000 munkavállalójának. A munkába járás támogatása mellett például vásárlási kedvezményt nyújtó bizalomkártyával, munkavállalói részvényesi programmal, valamint betegség-, élet- és baleset-biztosítással segítjük munkatársainkat.

Mindezeken túl ingyenes egészségügyi szűrőcsomagot és kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosítunk kollégáink számára. Belső képzéseinken, fejlesztő programjainkon pedig több szakmát is el lehet sajátítani, és mindenki számára nyitott a vezetői szintek elérése, illetve a szakmai önmegvalósítás.

Vállalatunk fontos alapelve, hogy kollégáinknak olyan karriert biztosítsunk, amelyben kiteljesedhetnek, értékes munkát végezhetnek, és egy befogadó csapat tagjaként jól érezhetik magukat. Már nagyon várjuk, hogy Sopronban is bővíthessük kollégáink közösségét" – mondta Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR-igazgatója.
 
A három hétvégén át, júliusban és augusztusban megrendezett toborzó fesztiválon az álláskeresők nemcsak önéletrajzukat adhatják le, hanem sikeres interjú esetén ajánlatot is kaphatnak a helyszínen.

Aki az eseményeken nem tud személyesen megjelenni, de szívesen dolgozna az áruházláncnál, a
www.auchan.hu/allas linken jelentkezhet, vagy az itt elérhető jelentkezési lapot az allas@auchan.hu
e-mail-címre vagy az Auchan Retail Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. HR Központ címére elküldve is leadhatja.
 
Auchan Toborzó Fesztivál:
Helyszín: Liszt Ferenc Kulturális Központ (Sopron, Liszt Ferenc utca 1.)
Időpontok:
2018. július 13., péntek 10:00–18:00
2018. július 14., szombat 9:00–14:00
2018. augusztus 3., péntek 10:00–18:00
2018. augusztus 4., szombat 9:00–14:00
2018. augusztus 31., péntek 10:00–18:00
2018. szeptember 1., szombat 9:00–14:00
 
Program:
https://www.auchan.hu/reszletek/hirek/auchan-sopron-toborzo-fesztival
https://www.facebook.com/events/482698732160865/
 
 (X)

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vállalkozó? Most érdemes átnéznie költségeit!

Vállalkozó? Most érdemes átnéznie költségeit!
A nagy adózási határidők lezárulta utáni időszak sok vállalkozó számára alkalmas arra, hogy… Tovább olvasom