Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Dokumentumkezelés határok nélkül

A MOD Akadémia ezzel a címmel tartja első előadást Győrben, az innováció és az eredményesség jegyében. (x)
MOD Akadémia

A Mod Számítástechnikai Kft. a régió-ban elsőként rendezvénysorozatot indít vállalkozások számára, amely a Mod Akadémia nevet viseli.

Az előadások filozófiája, hogy a hosszú évek során a partnereink életéből szerzett tapasztalatainkat átadhassuk Önöknek oly módon, hogy vállalkozásuk profitálhasson abból és sikeresebb lehessen.

A partnereinkkel való együttműködés során felismertük, hogy az aktuális informatikai és irodatechnikai eszközök tudását korántsem használják ki. Munkánkból adódóan ismerjük a technológiai trendeket és az újdonságokat, így minden esetben a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni.

Célunk, hogy megmutassuk, milyen lehetőségek rejlenek még a meglévő rendszerekben és az új szolgáltatásokban. Ezért 2014-ben több alkalommal tartunk Mod Akadémia előadást. Minden egyes rendezvény mottója az eredményesség és az innováció, amelyek a mi életünkben is meghatározóak.Hatékony tárgyalótermi technikák, kollaborációs rendszerek, felhő alapú szolgáltatások, online levelezési megoldások – hogy csak néhányat említsünk várható témáink közül.

Az akadémia első előadását március 27-én tartjuk Győrben, „Dokumentumkezelés határok nélkül" címmel. A prezentációkat technikai bemutatóval egészítjük ki, hogy ne csak beszéljünk róla, hanem használat közben meg is mutassuk a funkciókat, és vendégeink ki is próbálják azokat.

Várunk rendezvényünkön minden vállalati vezetőt, informatikai szakembert. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Mi nem egy oklevelet adunk, hanem használható tudást!

Jelentkezzen a www.mod.hu/rendezveny oldalon!

Mujzer Gergely: kereskedelmi vezető helyettes, a MOD Akadémia főszervezője
Mujzer Gergely: kereskedelmi vezető helyettes, a MOD Akadémia főszervezője
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom