Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Díjazták a Borhálót, újabb elismerés a boros üzleteknek!

Kiosztották a Magyar Franchise Szövetség díjait, Az Év Innovatív Franchise Hálózata elismerést a Borháló Borkereskedés kapta. A fiatal kereskedőhálózatot másodszor díjazzák, töretlen sikerük sok kérdést vet fel és válaszol is meg egyben bor ügyben.(x)
A Borháló 2014-ben Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat érdemelte ki gyors és hatékony terjeszkedésével, a csütörtök este megtartott díjkiosztón pedig a vállalkozás minden szegmensére kiterjedő innovációt értékelte a franchise hálózatokat tömörítő Magyar Franchise Szövetség. A merész újításokat az elért eredmények igazolják, a 2012-es alapítás óta a kereskedés 46 boltot nyitott, a forgalom pedig minden évben az előző évhez képest ötszörösére növekedett.

A Borháló Borkereskedés több újítást vezetett be, amit a jelek szerint értékeltek a vásárlók. Az alapkoncepció részét képező csomagolásújítás lehetővé tette, hogy a bort szerető vásárlók jelentős árkedvezménnyel, akár féláron jussanak hozzá a kedvenc italukhoz. A cég számos további innovációt vezetett be a vevőkezelés, termékcsomagolás, szolgáltatás és termékfejlesztés területén, amit a Szövetség mind figyelembe vett a díj odaítélésekor. Ilyen többek között a Borhálónak nevezett hálós védőborítás, ami amellett, hogy praktikus és vicces csomagolás, egyedi és megismételhetetlen arculati elemévé vált a Borhálónak. Értékelte a szövetség a franchise partnerek betanításának online rendszerét és a termékfejlesztés piackutatásra épülő módszerét is.

Díjazták a Borhálót, újabb elismerés a boros üzleteknek!


A Borháló boltjaiba betérők a franchise rendszernek köszönhetően minden üzletben ugyanazzal a minőséggel, kiemelkedő termékválasztékkal, és szakszerű kiszolgálással találkozhatnak. A hálózathoz kapcsolódó vállalkozóknak a franchise rendszer adta lehetőségek megkönnyítik a kezdeteket, hiszen a belépéskor a belsőépítészettől kezdve, az ügyfélkezelésen át, a marketingig számos elem eleve adott.

- Előremutató fejlődésnek érzem, hogy míg tavaly a terjeszkedésért, idén az innovációért díjazzák a Borhálót. Megújulás, folyamatos fejlődés nélkül véleményünk szerint ma egy vállalkozásnak semmi esélye. - véli Elek Márton, a Borháló stratégiai és marketing vezetője. Nem elég „egy jó ötlet", ha nem tudunk naponta megújulni, akkor nem könnyű talpon maradni. – folytatják a gondolatot a győri üzlet tulajdonosai, Horváth Bence és Sztanity Szilárd. Nekünk az elégedett vásárlóink a legfontosabbak és ők értékelik mindazon újításokat, amelyekért ezt a díjat nekünk ítélték! Ezúton is köszönjük!

A Borháló 2015-ös céljai között szerepel a hálózat további bővítése itthon és az országhatárokon kívül, továbbá a magyar bor régiós elismertségének növelése.


Győr, Pálffy u. 3.
Győr, Pálffy u. 3.
www.borhalo.com/gyor
www.facebook.com/borhalogyor
gyor@borhalo.com
0696/310-797

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom