Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Betörők kezében elhervad a virág

A nyár ragyogó fénnyel vonta be a virágkereskedés polcait, ágyásait. Az ezerszínű pompázatba mindenki megtalálta a kedvére valót. Kiskertek, balkonok szépségei készültek rá, hogy hazavigyék őket. Természetesen miután fizettek értük. Akadt azonban, aki virágot akart, de pénzt adni érte nem.
A régió legmodernebb diszpécserközpontjába, a Patent Csoporthoz futott be az üzletből a jelzés. Az eladó vette észre, illetéktelen személy próbálkozik jogosulatlan virágszürettel.

Magatartásából az is látszott jól, lehet a virágnál is többet szeretne elvinni a kereskedésből. Ám az egyszerű felszólítás nem használt. Még az sem, amikor a szemébe mondták, betörők kezében gyorsan hervad a virág. Ekkor riasztották a Patentot. Az elfogók perceken belül ott voltak a helyszínen. Messziről meglátva őket a hívatlan vendég elfutott. Nem tudott messzire menni. A Patent járőr a Gyepszél utcában utolérte. A helyszínre érkező rendőröket, már az ő társaságukat élvezve várhatta meg az illetéktelen behatoló. A rendőrök elvitték, és a virágok, köszönhetően a Patent Távfelügyelet gyors reagálásának, ismét háborítatlanul pompázhatnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom