Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Az SMR álmokat vált valóra

Másfél millió forint pénzadományt nyújtott át az SMR Hungary Bt az Éltes Mátyás Alapítvány részére negyedéves tájékoztató értekezletük keretében.(x)

2014 év decemberében, az adventi időszakban az SMR Hungary mindhárom telephelyén – Mosonszolnok, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom – heti rendszerességgel karácsonyi vásárt tartott.
 


Az akció harmadik éve tart. Az decemberi vásár célja pénzadománygyűjtés, ez alkalommal az Éltes Mátyás Alapítvány részére.

Minden héten más – más részleg készített házi süteményeket, finomságokat, karácsonyi díszeket, ajándékokat, melyeket a kollégák megvásárolhattak. Az így befolyt, munkatársak által gyűjtött 750000 forintot az SMR megduplázta, így másfél millió forintot vehetett át az óvári alapítvány. Az ünnepségen Vargáné Éder Etelka, intézményvezető és Némethné Deák Ildikó, kuratóriumi elnök képviselték az alapítványt.

 


Az Éltes Mátyás Alapítvány céljai a hátrányos helyzetű tanulók támogatása, a gyermekekkel foglalkozó pedagógusok továbbképzése.
A gyűjtés évről évre nagyobb siker, egyre több kolléga készül a vásárra karácsonyi portékával, hogy munkatársait, barátait megörvendeztesse egy kis finomsággal és ezzel hozzájárulhasson a hátrányos helyzetben lévők megsegítéséhez.

 

 


Az SMR Hungary Bt. munkatársainak összefogásával létrejövő adventi jótékonysági vásár mára jelentős céges eseménnyé vált, képviselve mindazon értékeket, amelyek a vállalat dolgozói egyaránt elfogadnak és fontosnak tartanak.

 

 

 

 


 a member of SAMVARDHANA MOTHERSON GROUP 

 

SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.
H-9200 Mosonmagyaróvár | Gyertyán utca 11.
www.smr-automotive.com

 

 

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 milliárd, meg ami mögötte van

Bármekkora összeget tesz egy takarékba, a pénze gyakorlatilag százszázalékos biztonságban van. (X) Tovább olvasom