Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Az egészséges élet nem luxus többé! - Megtudtuk mi az a Fit Sopron

Alig vártuk, valaki végre megvalósította. És ami a legfontosabb, nem egyedül kell végigcsinálnunk!

Szerintem sokan úgy érezzük, ránk fér, hogy valaki kézen fogjon és húzzon minket, mindezt szinte ingyen. A Fit Sopron egy mozgalom, ami tényleg az emberekért van, és azért, hogy segítsen azokon, akik szeretnének változtatni az alakjukon vagy céljuk az egészséges életmód. A program nem a pénzről szól, hiszen 3500 forint havi tagsági díjért, minden segítséget megkapunk, ahhoz, hogy a mozgás mindennapjaink részévé váljon. Mindezt, ha piaci áron kellene megvásárolnunk havi 20-25 ezer forint körül mozogna. Az edzések szeptember 23-án indulnak a GYIK Rendezvényházban, az első próbahét ingyenes.

Mit is kapunk a 3500 havi díjért? Aki jelentkezik, részt vesz egy képzésen, ahol minden tudást elsajátíthat, ami a testformáláshoz szükséges. Hisz testet formálni csak akkor lehet, ha tudjuk hogyan is kell. Ezt követően, minden tudással felvértezve, heti négy edzésen vehet részt hétfőn 17-18 óráig, keddtől csütörtökig 18-19 óráig. A résztvevők nincsenek egyedül! Minden pénteken, életmód klubot tartanak, ahol a receptek cserélgetése mellett, megkapják a megfelelő erőt és kontrollt ahhoz, hogy ne hagyják abba a formálódást a legnehezebb pillanatokban sem.A programról beszélgettünk Szakács Józseffel, a Fit Sopron alapítójával.

Miért hoztad létre, miért fontos neked ez a program?
Nagyon régóta szeretnék létrehozni egy tömeges edzést, ahol a sport és az egészséges élet nem a pénzről szól. Most itt volt az alkalom, megtettem ezt a lépést.

Mióta foglalkozol egészséges táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel?
Egy könyvön és egy dokumentumfilmen kezdtem el dolgozni az elhízással és az egészséggel kapcsolatban. Fél év alatt akartam megcsinálni, hat éves kutatómunka lett belőle.

Igaz, hogy kutatási célból elhíztál?
Igen. Ki kellett próbálnom magamon néhány dolgot, hogy hitelesnek érezhessem magam. Már tudom milyen súlyfelesleggel élni, tudom milyen fogyókúrázni, tudom, min megy keresztül az, aki fogyókúrázik! Tudom, hogy nem lusta, csak csapdában van!

Mitől híztál el?
Attól, amit világszerte azért terjesztenek, hogy ne hízzunk el. Nem vicc!!! Ezt itt nem fejtem ki bővebben, aki eljön képzésre, erre is választ kap!

Mit érzel a legfőbb problémáknak a mai embereknél?
Néhány generációval ezelőtt nem lehetett egészségtelenül táplálkozni. De mára sok minden megváltozott. Az embereken végigsöpört az élelmiszer bőség, de nem voltak rá felkészülve! Nem rendelkeztek megfelelő tudással! Nem tudták mi a testük és mivel kell táplálni, hogy egészséges maradjon. Ezért azt sem tudják, mivel, hol és mikor tértek le az egészség útjáról. Nem tudják hol rontották el. Egy napon csak arra ébredtek, hogy elhíztak, vagy és tönkre ment az egészségük.

Miért érzed személyes "dolgodnak" azt, hogy megváltoztasd az emberek életét?
Nem akarom megváltoztatni az emberek életét, csak adok egy használati utasítást a testükhöz. A televíziójukhoz és a kenyérpirítóhoz már kaptak használati leírást. Miért ne kaphatnának a testükhöz is?

A következő cikkünkben már arról fogunk beszámolni, hogy milyen volt az első hét.

 Fit Sopron

GYIK Rendezvényház
Sopron Ady Endre út 10.
Hétfő: 17-18
Kedd-Csütörtök: 18-19
További információ:
www.facebook.com/fitsopron(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom