Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 25°C Még több cikk.

AVIA Győr: kis üzemanyagkút, teljes szolgáltatással

A szolgáltatások teljes skálájával fogadja a gépjárművek üzemeltetőit a GSB-Petrol Kft. által franchise rendszerben üzemeltetett AVIA töltőállomás Győrben, a Tatai úton. (x)

A benzinkutak által forgalmazott üzemanyagok mellett LPG autó-, illetve ipari műszaki gázokkal, valamint PB gázzal is ki tudják szolgálni a vásárlókat. S ha valaki e-matricát, e-útdíjat akar váltani, annak sem kell máshová mennie.

Az AVIA márkanév jól cseng a közlekedők körében egész Európában. Az országban 80, míg Győrben egyetlen AVIA üzemanyag töltőállomás működik, a Tatai úton, a régi Integrál kút helyén. A benzinkutat franchise rendszerben működteti a GSB-Petrol Kft., miután egy évvel ezelőtt a korábban ott dolgozók - mondhatni saját munkahelyüket - megvásárolták.

AVIA Győr: kis üzemanyagkút, teljes szolgáltatással. Fotók: Bertleff András

- Arra törekszünk, hogy kiváló, mindig egyenletes minőségű üzemanyagot forgalmazzunk, melyet kizárólag az OMV-től, a schwechati olajfinomítóból szerezzük be. Ehhez adjuk hozzá az AVIA kiváló minőségű adalékát. Így egy minőségben felsőkategóriás üzemanyagot forgalmazhatunk. Ezt még azzal tesszük vonzóbbá, hogy a nagyobb kutak árai alatt vagyunk literenként tíz-tizenkét forinttal - mondta Simon Lajos ügyvezető igazgató.A Tatai úti AVIA töltőállomáson lévő három kútfejek közül egy úgynevezett multikút, amelynél gázolajat és két fajta - 95-ös ólommentes és 95-ös extra adalékolt prémium minőségű - benzint tankolhatnak az autósok.

- Újdonság a kéthete átadott LPG autógáz töltő egységünk. Az előzetes felmérés alapján sem gondoltuk, hogy ennyire népszerű lesz, s ilyen sok autó van felszerelve gázos rendszerrel. A töltőállomást a Prímagáz Hungária Zrt. telepítette le, nagyon előnyös bérleti szerződést kötve velünk, elvárva egy meghatározott mennyiség eladását. Az előzetes felmérések során is nagy segítséget kaptunk a Prímagáz üzletkötőjétől. Az elmúlt napok bizonyítják, hogy meglesz az a mennyiség, amit a társaság elvár tőlünk - hangsúlyozta Simon Lajos.A győri AVIA a kút shop részében olajokat, autóápolási cikkeket, kiegészítőket forgalmaz, s az LPG autógázon kívül PB-gázt is, amelyet az AVIA központi beszerzésének köszönhetően, mint franchise partner nagy kedvezménnyel tud értékesíteni a vevőknek. Emellett targoncagázokat is forgalmaz a töltőállomás, amire nagy szükség van, mivel közel van az ipari park, ahol sok helyen használnak a gázos targoncákat. Az AVIA kút csatlakozott az e-útdíj rendszerhez, megvásárolható az e-matrica, valamint a szlovák, osztrák pályamatrica is.

- Emellett forgalmazunk Linde műszaki ipari gázokat, oxigént, széndioxidot, acetilént stb. S ami még nagyon fontos, az újonnan üzembeállított tehergépjárműveket ki tudjuk szolgálni AD BLUE adalékkal, hogy az EURO 5-es 6-os normákat tudják teljesíteni. Természetesen nem elégszünk meg az elért eredményeinkkel, fejlődni mindig kell. Első körben telephelyet szeretnénk fejleszteni, majd kétállásos, önkiszolgáló autómosót szeretnénk beállítani, Illetve az eladó-kiszolgáló részt bővíteni. Mindig cél a forgalom növelése is. Nálunk a vevőkör nagy része szerződéses partner, ezt szeretnénk tovább bővíteni a személyautós vásárlókkal is bővíteni.. Ezzel is erősíteni az Egy család vagyunk AVIA szlogent - mondta Simon Lajos.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom