Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Amiért érdemes érettségivel rendelkezőknek a Hild József építőipari szakközépiskolába jelentkezni...

Néhány érv, hogy miért érdemes jelentkezni a győri Hild József építőipari szakközépiskolába.

AMIÉRT ÉRDEMES ÉRETTSÉGIVEL RENDELKEZŐKNEK
A HILD JÓZSEF ÉPÍTŐIPARI SZAKKÖZÉPISKOLÁBA JELENTKEZNI:

ÉPÍTÉSZET SZÉPSÉGE ÉS AZ ÉPÍTŐIPAR SZÜKSÉGESSÉGE – az építészeti alkotások látványosak és maradandók, melyek megvalósítása felemelő érzés. Az építőiparban hazai szakemberekre és építőipari tevékenységre mindig szükség volt és lesz.

KÉPZÉS – két éves, nappali tagozatos, tanulói jogviszonnyal járó, első szakképzést szerzőknek államilag finanszírozott.


Fotó: Kisalföld-archívum.
Fotó: Kisalföld-archívum.


FELVÉTEL FELTÉTELE - nem építőipari szakközépiskolában szerzett érettségi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság és 21 év alatti életkor.

TECHNIKUSI VÉGZETTSÉG – két év alatt magasépítő technikusi képesítés OKJ 54 582 03 0000 00 00 és EUROPASS bizonyítvány szerezhető, mely megkönnyíti a külföldi munkavállalást is.

LAKBERENDEZŐ VIZSGA – a lakberendező tanfolyam elvégzése esetén az építészeti jártasság előnyt jelent.

JÓ TOVÁBBTANULÁSI ESÉLY – az építészeti felsőfokú továbbtanulásra pályázók az érettségi pontszámuk mellé felvételi többletpontokat szerezhetnek a technikusi bizonyítvánnyal, emeltszintű szakmai érettségivel, esetleg közben letett nyelvvizsgával. A rajzszakkör és rajzi alkalmassági vizsgára felkészítés helyben történik. A modul rendszerű képzés lehetővé teszi más építőipari szakmák egyszerűbb megszerzését is.

SZAKMAI SZÁMÍTÓGÉPES PROGRAMOK – tervező, rajzoló, költségvetés-készítő programokban jártasságot szerezhetnek tanulóink, ezek a szakmai életben már nélkülözhetetlenek.

SZAKMAI IDEGEN NYELV – a szakképző évfolyamokon angol, ill. német szakmai idegen nyelvvel is megismerkednek, melyet gyakorolhatnak a bécsújhelyi vagy tallinni testvériskolai kapcsolataink révén is.

MŰEMLÉKVÉDELMI ALAPKÉPZÉS – a korszerű építéstechnikák mellett az épített környezet megvédésében is jártasságot szereznek elméletben, gyakorlati képzéseken.

NAGY MÚLTÚ, CSALÁDIAS LÉGKÖRŰ ISKOLA – a Hildben 66 éve építésztechnikus-képzés folyik. Tanulók és tanárok jól ismerik egymást, iskolánkat jó légkör és átláthatóság jellemzi.

SZÍNVONALAS OKTATÁS - tapasztalt pedagógusok biztosítják a magas szintű tudást, fegyelmezett magaviseletet, a jobb teljesítményre való ösztönzést, melynek eredménye a szakmai helytállás, a jó továbbtanulási esély, kiváló versenyeredmények, stb.

SAJÁT ECDL VIZSGAKÖZPONT – napjainkban elengedhetetlenül szükséges informatikai ismeretek elsajátítása. Az ECDL felkészítés és vizsga helyben történik.

ÉLMÉNYGAZDAG DIÁKÉLET – a tanórákon kívüli lehetőségek: szakkörök, diákkörök, diáknapok, diák bulik, kirándulások, színházlátogatások, nemzetközi kapcsolatok.

GAZDAG SPORTÉLET – sportkörök, szakosztályok, sí tábor, túrázás biztosítja a testnevelésórákon kívüli mozgáslehetőséget.

KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTÉS – az iskola Győr belvárosában található, a vasútállomás és buszpályaudvar közelében, a vidékieknek nincs szüksége helyi buszbérletre.

BIZTOS MEGÉLHETÉS – végzett diákjaink mindig könnyen találtak szakmájuknak megfelelő munkát, mely átlag feletti megélhetést biztosított. A korábban itt végzett tanulók meghatározó szerepet töltenek be régiónk építőiparral kapcsolatos tevékenységeiben.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2011. augusztus 24-ig a Hild József Építőipari Szakközépiskola titkárságán. Felvétel a jelentkezés sorrendjében történik.


Bővebb információ:
Józsa Tamás igazgató
Sebők Tibor pályaválasztási felelős

H-9021 Győr, Szent István út 1.
Tel.: 96/528-780
Fax: 96/528-789
internet: www.hild.gyor.hu
e-mail: titkar@hild.gyor.huKövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Égig Érő Fa – angol-magyar két tannyelvű családi napközi, egész napos óvoda

Az Égig Érő Fa családi napközi óvodáskorú gyermekeknek, Győr-Gyárváros csendes, nyugodt… Tovább olvasom