Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Ahol minden elképzelés papírra kerülhet

A győri Illés Nyomda a legmodernebb technikákkal, számos szolgáltatással várja az érdeklődőket. (x)

Napjainkban egyre inkább tért hódítanak a technikai újdonságok, digitalizált világban élünk. Vitatkozni ezzel nem lehet, és az előnyeit is el kell ismerni. Azonban az is tény, hogy a nyomdákra még mindig szükség van. Különösen, ha olyan magas minőségben kínálnak szolgáltatást, mint a győri Illés Nyomda.

A Mónus Illés utcában található nyomdát 1996-ban alapították, tehát mára már kellő tapasztalattal felvértezve várják a megrendelőket. Ez alatt a majdnem húsz év alatt a cég folyamatosan fejlődött, a géppark is többször cserélődött. Mára már a legmodernebb technikákkal dolgoznak, amelyet a folyamatos és alapos minőség-ellenőrzés tesz tökéletessé. A szakmában jártasabbaknak a Heidelberg nyomdagépek biztosan többet mondanak minden leírásnál. A név már maga a minőség!

Kétségtelen tény, hogy a mai kor igényeinek nem könnyű megfelelni, azonban az Illés Nyomda minden területen lépést tart a fejlődéssel. Így nem csupán a gépparkja naprakész, hanem az ott dolgozók szakmai felkészültsége és tudása is. Ráadásul az alkalmazottak nemcsak szakmailag felkészültek, hanem lelkiismeretes munkaerők is, akikre bárki nyugodtan rábízhatja megrendelését. Értő kezek, a legjobb gépek és legnagyobb figyelem mellett gyártják le a kívánt termékeket.

Az Illés Nyomda számos szolgáltatással várja az érdeklődőket, a szakemberek bármilyen nyomdai kívánságra olyan megoldást és kivitelezést ajánlanak, amely mindkét fél számára elérhető és kifogástalan minőségű lesz.Legyen szó akár szórólapokról, leporellókról, vonalkódokról, gyümölcscímkékről, bélyegzőkről, könyvnyomtatásról, az Illés Nyomda szakemberei és gépei számára semmi sem lehetetlen. A cég egyik legnagyobb előnye, hogy hozott anyagból is tökéleteset alkotnak, ám ha szükséges, akkor a számítógépes grafikai előkészítést is vállalják. Érdemes minél előbb felvenni a kapcsolatot a nyomda szakembereivel, hiszen szakmai tanácsaik nagyban segíthetik a megrendelőket, hogy helyes döntést hozzanak, mielőtt a végleges megrendelést leadják.
Egy szórólap, egy leporelló, egy névjegykártya vagy éppen egy levélpapír a cégfilozófiát, a személyiséget is visszatükrözi. Éppen ezért fontos, hogy olyanná váljon a nyomtatás után, amelyet büszkén nyújthatunk át az ügyfeleknek. Elérhető árakon, a határidők pontos betartásával dolgoznak, kompromisszumokra készen alkotnak. Egyre azonban soha nem hajlandóak: engedni a minőségből! Részletekért pedig forduljanak bizalommal a nyomda bármelyik elérhetőségén a felkészült munkatársakhoz. Mert ne feledjék: a technika folyamatosan fejlődik, de egy nyomtatott terméknek van színe, fogása és nem utolsósorban illata… Egy nyomdaipari termékkel nyomot hagyni a célközönségnél pedig tetszetős, hatásos és maradandó.

Szintén nem elhanyagolható, hogy az Illés Nyomda elkötelezte magát a fiatalok sportolásának támogatása mellett. A Győri Atlétikai Club kerékpáros szakosztálya már második éve büszkén viseli mezén az Illés Nyomda logóját, és sikeres sportolói ennek a támogatásnak is köszönhetik, hogy ott lehetnek a versenyeken, és felállhatnak a dobogó felső fokára.

Illés Nyomda: 9024 Győr, Mónus I. u. 28/B.
Ahol minden álom papírra kerülhet!
Tel.: 96/528-694.
Mobil: +36-30/9278-528.
info@illesnyomda.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom