Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Adj magadnak esélyt államilag támogatott képzésre!

Jelentkezz első helyen a 15 éves Gábor Dénes Főiskolára! A Gábor Dénes Főiskola jelentkezést hirdet a 2008/2009-es tanévre mérnök-informatikus (Bsc), műszaki menedzser (BSc) és gazdálkodási és menedzsment (BA) alapképzési szakokra, valamint felsőfokú szakképzési szakokra.
Az alapképzési szakokon a Felsőoktatási Törvénynek megfelelően a Gábor Dénes Főiskolán is kétciklusú képzési rendszer szerint folyik az oktatás. A képzés első, BSc ciklusában a hallgatók elméleti ismeretanyaggal jól megalapozott gyakorlatorientált képzést kapnak, ami alkalmas arra, hogy tanulmányaik befejeztével a munkaerőpiacon sikeresen szerepeljenek, de arra is hogy tanulmányaikat a ciklus második fokozatán, a mesterképzésen (MSc-lépcső) folytathassák. Az alapképzési szakot sikerrel elvégző hallgatók mérnök illetve közgazdász végzettséget szereznek.

Az informatikusok elhelyezkedési esélyei kiválóak, Főiskolánkon eddig végzett hallgatóink 90 %-a jól fizető állásban van.

A GDF-en alkalmazott képzési módszer és kiterjedt regionális központhálózat lehetőséget biztosít az informatikai tudás megszerzésére akár munka mellett is. Az önálló tanulást naprakész internetes tananyagok, hallgatóbarát környezet és modern infrastruktúra segíti. A Gábor Dénes Főiskola a hazai felsőoktatásban először vezette be 15 éve a távoktatásos képzési formát, melynek lényeges eleme a félév elején átadott komplett tananyagcsomag. Ugyancsak élen járt a Főiskola az e-learning módszerek alkalmazásában, az internetes távoktatás bevezetésében Hallgatóink mind a nappali mind a távoktatási képzésben teljes körű e-learning szolgáltatást kapnak, amelynek előnye, hogy bárhol, bármikor lehet tanulni, ahol internet hozzáférés van.

Beiratkozáskor minden hallgató megkapja oktatócsomagban a félév teljesítéséhez szükséges összes tananyagot: tankönyveket, útmutatóakt, példatárakat CD-t-ket. Az oktatócsomagért nem kell külön fizetni, annak költségeit a tandíj tartalmazza.

A három BSc/BA alapszak (mérnök informatikus, műszaki menedzser, gazdálkodási és menedzsment) mellett felsőfokú szakképzési szakokra is lehet jelentkezni: A piaci igényekhez kapcsolódva a GDF megújította FSZ kínálatát: az új szakok: általános rendszergazda és web-programozó

A már korábbi években is meghirdetett informatikai statisztikus és gazdasági tervező valamint műszaki informatikai mérnökasszisztens FSZ szakok is az új OKJ követelményeknek megfelelő tartalommal indulnak a következő tanévben.

Jelentkezési határidő: 2008. február 15.

A Gábor Dénes Főiskolán folyó oktatásról, a Főiskola életéről további információkat szerezhetsz a nyílt napon (január 24.) valamint a www.gdf.hu honlapon.

Budapest, Etele út 68. - 2008. január 24. 10h

Gyere a Gábor Dénes Főiskolára, mert, ha felvesznek kedvezményes IT csomagban részesülsz!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rövidesen itt a farsang!

Alig múlt el a karácsony, máris a tavaszvárás ünnepe kezdődik Vízkereszt napjától, január 6-tól. Az… Tovább olvasom