Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

A szlogeníró-pályázat részvételi-, játék- és adatkezelési játékszabályzata


PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara szlogeníró pályázatot hirdet „Indul a Nagy KarrierFesztivál!" címmel. A pályázat tárgya a 2015.03.25.-én megrendezésre kerülő Contact Day rendezvényre írt szlogen, valamint a kapcsolódó kérdések megválaszolása.
Pályázati felhívás:

Pályázat megnyitásának időpontja: 2015.03.13.
Pályázat benyújtási határideje: 2015.03.19.
A pályázat elbírálásának határideje: 2015.03.23.
A pályázat díjazása: A pályaműveket a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának munkatársaiból álló háromtagú zsűri bírálja el. A szlogeníró pályázat győztese egy hetes VOLT Fesztivál belépőben, mint pályadíjban részesül. A pályaműveket a vkcs@ktk.nyme.hu címen kell benyújtani. Pályázó a pályamű beküldésével elfogadja az alábbi Pályázati és Részvételi Feltételeket:

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Játék szervezője:
Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar
9400 Sopron, Erzsébet utca 9.
- továbbiakban: “Szervező".
Játékban résztvevő személyek
A Játékban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy vagy személyek (továbbiakban: “Pályázó"), aki 16. életévét betöltötte, de még nem töltötte be a 26. életévét. Egy személy csak egyszer vehet részt a Játékban, továbbá legfeljebb egy szlogennel vehet részt a Játékban. A pályamű kizárólag eredeti, egyedi szlogen lehet. A szlogennek kapcsolódnia kell a Contact Dayhez és az általa közvetített filozófiához és üzenethez.

Díjazás

A győztes szlogen készítőjének díja a 2015. július 1-4-ig tartandó VOLT fesztiválra szóló bérlet 1 fő részére.
Facebook-oldal:

A Szervező a beérkező pályázatokat a Indul a Nagy KarrierFesztivál Facebook-oldalon közzéteszi.

Az eseményre bárki regisztrálhat, a kapcsolódó rendezvény részletei, aktuális információi szintén itt jelennek meg.

TOVÁBBI RENDELKEZÉSEK

A Játékba kerülés feltétele, hogy a Pályázó elkészíti és interneten a Szervező rendelkezésére bocsátja az elkészült pályaművet.
Pályázó a játékban való részvétellel kijelenti, hogy Játékban részt vevő pályamunkája készítésekor jogszerűen járt el, különös tekintettel a szerzői jogok tiszteletben tartására. Pályázó továbbá kijelenti, hogy engedélyezi pályaművének promóciós célokra való szabad felhasználását a Szervező számára. Pályázó továbbá kijelenti, hogy pályamunkája nem sérti a jóízlés határait, nem közösségellenes és nem alkalmas másokban megbotránkozást kelteni.

A Szervező jogosult ellenőrizni a Pályázók regisztrációinak érvényességét, adataik valódiságát. Amennyiben többszöri regisztrációt, vagy nem valódi természetes személyeket azonosít, a Szervező jogosult kizárni a Pályázót és minden további, vele összefüggésbe hozható Pályázót a Játékból, a résztvevők és lehetséges győztesek köréből, beleértve azon esetet is, amikor az érvénytelen regisztrációval a kijelölt győztes Pályázó rendelkezik - ez esetben új győztes kerül kijelölésre.

A Szervező a Facebook-oldal elérhetőségéért és a Like-funkció működéséért felelősséget nem vállal, továbbá fenntartja a jogot, hogy új győztest jelöljön ki, amennyiben felmerül a manipuláció gyanúja.
Szervező fenntartja a jogot, hogy Pályázót kizárja a Játékból akkor is, ha Pályázó a Játék mindenkor érvényes Játék-, részvételi és adatkezelési szabályzatát nem tartja be.

A díj átruházható más természetes személyre, amennyiben a győztes a Szervezővel írásban közli ennek szándékát és megjelöli a kedvezményezett(ek)et.

A Játékban nem vehetnek részt a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. Illetve a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar alkalmazottai, dolgozói.

A Játékban való részvétellel a Pályázó kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szabályzatot.


ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

A Szervező a Játékban gyűjtött adatok kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi Törvény) és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. Az Adatvédelmi Törvény alapján az adatok kezelője a Szervező.

A Pályázó a regisztráció elvégzésével adatai kezeléséhez kifejezetten hozzájárul. A Pályázó a regisztrációval kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a regisztráció során megadott adatokat a díjat felajánló cég (továbbiakban: Partnercég) részére átadja. Az ilyen átadást követően a regisztráció során megadott adatokat a Partnercég is kezelni fogja.
Az adatok törlésére vonatkozó kérést az eseményt követően a Pályázónak a Szervezőhöz és/vagy a Partnercéghez is el kell eljuttatnia.
Adatkezelési szabályozás terén továbbá az alábbi törvények irányadóak:

• 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

• 1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

• 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény).


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tudtad-e? Halmozottan fogyatékos gyermekek oktatása

A halmozottan fogyatékos gyermekek töredékét sem tudják befogadni az iskolák, így nem részesülnek… Tovább olvasom