Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

A legjobb háztartási berendezés is csak annyit ér, amilyen minőségű vizet használ!

Mi segítünk, hogy ne az ˝olcsóbb˝-ból legyen a drágább! Óvja meg háztartási gépeit: mosógépét, kávéfőzőjét!

Mit értünk ezen pontosan? Megvásárolhatja háztartásába a legenergiatakarékosabb mosógépet, a legtrendibb kávéfőzőt vagy a legmodernebb mosogatógépet, ezek a berendezések akkor is csak annyit érnek, amilyen minőségű vizet Ön biztosít ezeknek! Törvényszerű, hogy minél drágább egy háztartási gép, annál érzékenyebb a vízkőre. A gyártók fel sem tételezik, hogy egy drága berendezéshez bárki is kemény vizet fog használni...

Az általunk immár 18 éve forgalmazott AQUA 2000 típusú elektromos vízkőmentesítő készülék hasznos befektetés lehet otthonába! A vízkő egy betonkemény szigetelő hatású anyag. Az évek-évtizedek alatt kirakódott vízkő miatt a fűtőszálak egyre több energiát emésztenek fel mire felmelegítik a vizet. Az AQUA2000 elektromos vízkőmentesítő megakadályozza a vízkő lerakódását és a már meglévő vízkövet is képes feloldani. Beszerelése, alkalmazása, pénzben mérhető energia megtakarítást eredményez Önnek. Szabadidejére is pozitív hatást gyakorol egy ilyen készülék. Tapasztalataink szerint a házimunkák közül az emberek a legtöbb időt a fürdőszoba takarításával töltik.

A vízkőmentesítő üzembiztos működés és minimális üzemköltség mellett úgy változtatja meg a vízben jelenlévő ásványi anyagok szerkezetét, hogy azok könnyedén eltávolíthatóak lesznek. Gyakran vegyszer hozzáadása, súrolás és szenvedés nélkül, akár egy sima szivaccsal letörölhető lesz az addig csak vízkőoldó vegyszerekre reagáló lerakódás. Az elvízkövesedett csúnya csaptelep, az össze-vissza spriccelő zuhanyfej vagy az elsárgult WC tartály csak rossz emlék marad! A takarításra szánt időt így Ön családjának, hobbijának szentelheti. A mosószer felhasználás csökkenhet, mivel a készülék csökkenti a víz felületi feszültségét, így kevesebb mosószer is elegendő. Sokan azért nem akarnak vízkezelő berendezést beszereltetni a háztartásukba, mert nem szeretnék, ha a víz íze megváltozna. Erre a problémára is megoldás az AQUA2000 elektromos vízkőmentesítő! Nem engedi a vízkeménységet okozó ásványi anyagokat kikristályosodni, lerakódni.


Ivóvizünk íze a benne lévő ásványi anyagokon múlik, ezért nem szerencsés, ha módosítjuk ivóvizünk kémiai összetételét. A vízkőmentesítő nem változtatja meg a víz ízét, és egy (vagy több) vízszűrővel kombinálva tökéletes, egészséges megoldás mindazoknak, akik szeretik a csapvizet. A berendezés bármilyen anyagú csőre egyszerűen, gyorsan felszerelhető. A szerelés a vízvezeték megbontása nélkül, a vízvezeték külső felületére történik. A készülék beépített, digitális működéskontrollja azonnal jelzi az esetlegesen fellépő műszaki problémát. Ne feledje, nem egy hirtelen feltűnt, "kitudjameddigleszapiacon" berendezésről van szó, hanem egy jól bevált, svéd szerkezetről! Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az évek során rengetegen próbálták leutánozni. Ne elégedjen meg a másolatokkal, válassza az eredetit! Fontos tanács! A legjobb háztartási berendezés is csak annyit ér, amilyen minőségű vizet használ.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és vásároljon 10% kedvezménnyel webáruházunkban! Részletek itt >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Energia új utakon

Az E.ON hosszú távú fenntarthatósági stratégiájának részeként még az idén megkezdi az elektromos… Tovább olvasom