Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

A kunszigeti ovisok is kedvelik Brekit

Több mint háromezren jelentkeztek eddig a Kisalföld Breki magazin ingyenes mutatványszámára, hogy november elején az elsők között lapozhassanak bele az új, színes gyerekmagazinba. A kunszigeti ovisokat meg is látogattuk. Breki és Pötyi osztatlan sikert aratott köztük.
A kunszigeti óvodában izgatottan várták a kis óvodások, hogy végre kezükbe vegyék a kifestőkkel, mesékkel, foglalkoztató feladatokkal teli Breki magazint. Az óvó nénik szerint fontos, hogy már ebben a korban ismerkedjenek a ceruzával és a feladatokkal a kicsik, erre pedig a Breki magazin igazán alkalmas.

– A Brekivel az írás előkészítése folyik, s még inkább megszeretteti a gyermekekkel a rajzolást, ami által megtanulják helyesen fogni a ceruzát. Hiába a számítógépes játékok, a mostani lurkók éppúgy szeretnek festeni, rajzolni és társasozni, mint 20–30 évvel ezelőtt – mondja Farkas Ferencné vezető óvónő.

Az óvodások szerint nagyon aranyosak a kabalafigurák. Fotó: Krizsán Csaba
Az óvodások szerint nagyon aranyosak a kabalafigurák. Fotó: Krizsán Csaba

A hatéves Angyal Zsófiának azonnal megtetszett Breki.

– Nagyon aranyos a magazin kabalája – kezdi a kislány. – Remélem, lesz az újságban mese és színező, én általában tarka virágcsokrokat rajzolok, de szeretek a szüleimmel memóriakártyázni is – mondja Zsófi, majd ovitársa, Kun Anna veszi át a szót. – Nekem inkább Breki barátja, Pötyi tetszik, a katicabogarak aranyosabb állatok, mint a békák. Anyukám sokat mesél nekem, legtöbbször az Alice Csodaországban-t kérem tőle.

Már várom, hogy az óvó néni is mondjon történeteket az újságból! – csacsogja. Hajczinger Dalmának is határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne látni a Breki magazinban: – Nekem az a fontos, hogy lovas dolgok legyenek benne, imádom a pacikat! Egyszer szeretnék egy saját lovat, olyat, mint Szilaj – mondja. Az asztaltársaság egyetlen ˝férfi tagja˝, Sokorai Olivér is hozzászól a témához. – A szuperhősös mesék a kedvenceim, remélem, ilyenek is lesznek majd a magazinban. A testvéremnek is megmutatom az újságot, hiszen mindent megosztunk, együtt legózunk és építőkockázunk is.

Kérje az ingyenes mutatványszámot!

Ha szeretné megkapni a Kisalföld Breki magazin első, novemberi számát, küldje vissza a Kisalföld hirdetéseiben megjelent szelvényt, hívja a 96/504-551-es vagy a 96/504-552-es telefonszámot, vagy kattintson a www.breki.kisalfold.hu internetcímre!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lapozzon bele az induló Breki magazinba!

Novemberben megjelenik a Kisalföld új gyerekmagazinja, tele színezőkkel, mesékkel, foglalkoztató… Tovább olvasom