Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

A Kisalföld még többet ad

A meglévő három mellett még két új magazin, kibővülő Hűségprogram és társadalmi felelősségvállalás. Így készül a szerkesztőség a 2012-es évre. A Kisalföld még többet ad.

Kedves Olvasóink!

A Kisalföld Önöknek köszönheti, hogy immáron nem csak a megyei napilapok toplistáját vezeti, hanem az országos közéleti lapok példányszámát tekintve is az élen áll. Szeretnénk ezt az előttünk álló évben egy még tartalmasabb, még több szolgáltatást nyújtó újsággal megköszönni előfizetőinknek.

Tudjuk, hogy a Kisalföld legnagyobb értékét a helyi oldalak és a helyi hírek, a lakóhelyükről gyűjtött hasznos, objektív információk adják. Az újság lelke 2012-ben is ez marad a megszokott, bő terjedelemben, amelyhez hasonló mennyiségű információt semelyik más napilap sem tud adni olvasóinak hazánkban.

Ugyancsak egyedülálló a Kisalföld magazinkínálata a magyar sajtópiacon. És ezt a palettát még tovább bővítjük női és kert magazinnal. Az új, 32 oldalas Lilla és a 24/32 oldalas Kisalföld Otthon-Kert magazin keddenként váltja egymást. Szerdánként továbbra is a lapba fűzzük a közkedvelt Gaszto- és a Rejtvény magazint, péntekenként pedig a népszerű Heti TV magazinunkat. Így januártól immáron havonta összesen 12, öt különféle magazinnal szolgáljuk Önöket. Úgy válogattuk össze a kínálatot, hogy minden népszerű magazintípus szerepeljen benne, és mi mindezt házhoz is visszük Önöknek a család napilapjának magazincsaládjaként. Sőt, már karácsony előtt eljut az otthonukba a Lilla- és a Otthon-Kert magazin egy-egy tartalmas mutatványszáma.

Az ünnep előtt házhoz visszük előfizetőinknek a modern, „okos", vonalkódos Hűségkártyákat is. Hűségprogramunk megújul, még szélesebb elfogadói körrel, nagyobb kedvezményekkel segítjük azt, hogy előfizetőink olcsóbban vásárolhassanak, mint mások. Például kedvezményesen tankolhatnak, és egyetlen tankolással megspórolhatják az előfizetési díjemelés mértékét. Igen, nem kerüljük meg ezt a kérdést sem, mert már biztosan gondolták magukban, hogy jó, jó, adnak havonta még négy új magazint, országszerte több mint ezer elfogadóhellyel rendelkező modern Hűségkártyát, de mennyibe fog ez nekünk kerülni? Elárulhatjuk, mindössze 200 forintba. Januártól havonta ennyivel nő az előfizetési díj. Annak ellenére, hogy csak a papír ára ennél jóval nagyobb mértékben növekedik, a szerkesztőség magára vállalja a költségek döntő részét.

Igen, és ezzel együtt társadalmi felelősségvállalásunk is nő. Az elmúlt hetekben létrehoztuk a Kisalföld saját jótékonysági alapítványát. Jelenleg is húsz családnak gyűjtünk, hogy olvasóink segítségével szebbé tehessük karácsonyukat, és jövőre is szeretnénk folytatni erőnkhöz mérten az elesettek megsegítését.

Köszönjük, hogy velünk vannak. Mi 2012-ben is Önöket szeretnénk szolgálni. Kérjük, figyeljék az újságot. Nap mint nap új részleteket közlünk a Kisalföld bővülő szolgáltatásairól.

 

 

Olvasóink írták

  • 2. bojtár 2011. december 06. 07:44
    „fura is lenne ha 1 nap nem változna valami ebben az országban olyanok vagyunk mint a ...........”
  • 1. háté 2011. december 05. 18:25
    „Mindenféle gagyiságokért fizet az ember? - vajon itt nincs árukapcsolás?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kreatív ötleteket keres karácsonyra?

Valódi fotópapírból készült, egyedi, kreatív fotókönyvek, fényképes naptárak, közel 100 féle… Tovább olvasom