Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

A Kisalföld karácsonyi könyvajánlata

Tímár Natália: Elveszve Amerikában
Tímár Natália igaz története

 
Natali elveszett, de meglett. Regénye  sok szülőnek adhat reményt.
 
Több éve sikeres a diákcsereprogram, ezért is fogadta megdöbbenéssel mindenki a hírt, az egy éve Oneontában tanuló és befogadó családnál tartózkodó 18 éves Tímár Natália eltűnt. Hónapokig nem volt hír felőle.

Rokonai az életéért aggódtak. Aztán Brooklyn félelmetes negyedében megtalálta egy magyar származású magánnyomozó. Natali hazatért, és a könyvben elmeséli mindazt, ami kimaradt a híradásokból. Hol volt, mit csinált, kikkel volt együtt?
Mire kényszerítették, mit akartak tőle azok a férfiak, akikkel egy lakásban élt?
Megrázóan őszinte vallomás egy diáklánytól, aki megjárta a poklot, de onnan visszatért, és azt vallja, amit az ember túlél, az csak megerősítheti.

3 500 Ft
Hűségkártyás ár: 1 990 Ft

Megrendelem >>
Tündértitkok - A Kisalföld nagy mesekönyve

A legszebb meséket, a legérdekesebb történeteket mindig az olvasó tudja. A Kisalföld mesekönyvében anyukák, apukák, nagypapák és nagymamák mondják el unokáiknak, gyerekeiknek saját történeteiket. Akadnak gyerekek is, akik arra vállalkoztak, hogy életük egy részét, vagy álmaik csodáit adják közre. A könyv mesélhető gyereknek, felnőttnek kedves kalandokra hív.
A Kisalföld nagy mesekönyvét soproni, és győri diákok illusztrálták. Az ő kezük nyomát viselik a mesék mellett található képek, melyek hol színes ceruzával, hol zsírkrétával, hol igazi művészeket megidéző technikákkal készültek.
Igazán jó, és egyedi ajándék karácsonyra is.

3 500 Ft
Hűségkártyás ár: 1 990 Ft

Megrendelem >>
A Kisalföld receptjei 6. - Jó éttermek, jó receptek

A Kisalföld szakácskönyvek hatodik kötete, ahogyan az eddigiek is, rendhagyó és stílusteremtő a maga nemében.
A vidék legnagyobb példányszámú napilapjának olvasói ajánlották figyelmünkbe azokat a vendéglőket, ahol jól és jót ettek. Újságíróink és fotósaink ezeket a helyeket keresték fel, hogy néhány féltve őrzött recept titkát megtudják, és azokat közkincsé tegyék. A Kisalföldön valóban nagyon sok remek étterem várja a vendégeket, ezek sorából mutatja be a kötet, ízletes finom falatok képeivel gazdagon illusztrálva talán a legjobbakat.
A Kisalföld szakácskönyvek hatodik kötetéből othon is elkészíthető néhány olyan specialitás, amelyet eddig csak is éttermekben kóstolhattunk.
Karácsonyi ajándéknak is ajánljuk.

3 500 Ft
Hűségkártyás ár: 1 990 Ft

Megrendelem >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a kisalfold.hu Kerti Kalendáriuma

Boldog embernek vallhatja magát, aki természetközelben töltheti mindennapjait. A munka után kellemes… Tovább olvasom