Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

A győri Linea Bútor Kft. új műhelycsarnokot avatott fel

A napokban adták át a Linea Bútor Kft. győri telephelyének új, 2850 négyzetméteres műhelycsarnokát. Zsadányi Lászlót, a cég ügyvezetőjét kérdeztük a fejlesztés jelentőségéről és az elkövetkező évek terveiről.

"Társaságunk, a Linea Bútor Kft. 2008-ban, a világválság talán legnehezebb pillanataiban határozta el, hogy bővíteni fogja győri bútorgyári kapacitásait" - kezdte a kisalfold.hu-nak Zsadányi László, a cég ügyvezető igazgatója.

"Ugyan az azóta eltelt három év során a magyar bútoripar vállalatainak mintegy kétharmada eltűnt, úgy érezzük, hogy helyes döntést hoztunk.

Bízunk benne, hogy 2012-től a piaci körülményeink is javulnak, s ennek megfelelően a győri fejlesztéseinket tovább kívánjuk még bővíteni, s így ezt a beruházást várakozásunk szerint következő fejlesztési ütemek követnek majd" - folytatta Zsadányi László.


A győri Linea Bútor Kft. új műhelycsarnokot avatott fel

Tervben a következő üzemcsarnok felépítése


"Jövő évtől a jelenlegi központi épület teljes körű felújításával és egy új irodaépület felépítésével kívánjuk ezt a munkát folytatni, melyet várhatóan 2013-ban tudunk befejezni.

Ezt követően 2014-ben a mostani terület túlsó, Győrszentiván felőli részén a cégcsoport egy másik tagja, az Ava-Pack Kft. egy újabb 4000 négyzetméteres csarnok kialakítását tervezi.

A létrejövő épületegyüttes várhatóan megfelel majd annak a célnak, hogy vállalatunk továbbra is fontos és növekvő szerepet töltsön be a magyar bútorpiacon" - mondta a Linea Bútor Kft. ügyvezető igazgatója.

2014 végére már több mint 100 embernek adhat munkát a győri bútorgyártó cég

"A jelenlegi első ütem átadásával ebbe az irányba tettünk fontos lépést.

Ez a 2850 négyzetméteres üzemcsarnok részben a cégcsoport belsőépítészeti és építőipari munkákhoz kapcsolódó kapacitásainak fejlesztését kívánja szolgálni.


Zsadányi László ügyvezető igazgató átvágja a szalagot a műhelycsarnok avató ünnepségén

Az elmúlt egy évben mintegy 10 fővel bővítette munkavállalói létszámát társaságunk a kisalföldi megyeszékhelyen, s így már több mint 60 főnek biztosítunk munkát.

Ez a dolgozói létszám terveink szerint 2014 végére a győri telephelyünkön meghaladja majd a száz főt" - zárta szavait Zsadányi László.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dolcevita Eis & Café

A Bécsi kapu tér 14. számú saroképületben működött a XVIII. század második felében Győr első… Tovább olvasom