Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

˝Ne féljen a fájdalomtól˝

Ők keresték a gyógyulás egyéb lehetőségeit és meg is találták! S hogy mi jelentette a kiutat? A Vargha Terápia! (x)
Ez a csoda velem történt meg!

„Az ember életében a gyermekáldás jelenti az egyik legnagyobb csodát." Egyetértek, egy kis módosítással: az én életemben, a gyermekem születése nem az egyik, hanem „A Legnagyobb Csoda"! A kisfiunk, életünk legszebb ajándéka!

A felnőtt életem kezdete akár irigylésre méltó lányregény is lehetne. A főiskola elvégzését követően férjhez mentem. Szerelmesek voltunk, mérhetetlenül boldogok és ahogy minden ifjú pár, terveztük a kisbabát. A gyermekünk érkezéséhez, neveléséhez, megfelelő háttérrel rendelkeztünk, emiatt nem kellett idegeskednünk. Izgatottan vártuk, hogy állapotos legyek...De sajnos hiába vártunk, a csoda nálunk nem kopogtatott.

Sokáig vártunk reményteljesen, de egy idő után a türelmünk elfogyott. Hosszú hónapok teltek el eredménytelenül. Lassan már egyetlen nap is végtelenül hosszúnak tűnt. Elhatároztam, hogy utánajárok a dolgoknak! Felkerestem a nőgyógyászomat, aki terheléses cukorvizsgálatra küldött. Kiderült, hogy nagyon magas az inzulinszintem. A további vizsgálatok során policisztás ovárium szindrómát diagnosztizált nálam (röv. PCOS, a fogamzóképes korú nők leggyakoribb hormonális betegsége, mely több szervet is érint és a női meddőség egyik leggyakoribb oka. Elnevezését a petefészek kéreg alatt sorakozó apró cisztáiról kapta, melyek megérni nem tudó petesejtek, tüszők.). Tüszőérést és -repedést előidéző, valamint inzulinszint csökkentő gyógyszereket kaptam, de hatásukra sem történt pozitív irányú változás. Kedves ismerősöm javaslatára felkerestem egy neves gyógyászati központot, ahol a kivizsgálásomat követően petevezeték átfúvatást javasoltak, amit el is végezték rajtam. A következő lépés egy hormoninjekciós kezelés lett volna, de édesanyám kérésére ezt elnapoltam. Azt tanácsolta, hogy még mielőtt belevágnék egy ilyen komoly mellékhatásokkal is járó kezelésbe, keressem fel a Vargha Terápiát, hátha tudnak hormoninjekciók nélkül is segíteni. Rábólintottam, hiszen nem volt veszítenivalóm.

Elmentem állapotfelmérésre a Vargha Intézetbe, ahol azonnal meg is kezdődött a kezelésem. Az én döntésem volt, senki nem erőszakolt rám semmit. Édesanyám szavai lebegtek a szemem előtt. „ Kislányom, ha nem tetszik, nem találod jónak, ha nem érzed jól magad, akkor eljössz és kész!"

Vargha Úr viszont meggyőző volt és végtelenül kedves. Éreztem, hogy jó kezekben vagyok! Még önmagamat is megleptem a döntésemmel, hiszen addigra már mindenben és mindenkiben csalódtam, nehezen engedtem bárkit is a bizalmamba.

Szóval belevágtam! Azzal viszont nem számoltam, hogy a kezelések az elején fájdalmasak is lehetnek. Első alkalommal patakokban folytak a könnyeim, lelkileg is kimerült voltam a sok kudarctól és szinte mindenre érzékenyen reagáltam. Otthon sírva mondtam édesanyámnak, hogy bármilyen meggyőző is a módszer, én ezt nem bírom ki, nem megyek vissza.

Aztán a másnapi kezelésen mégiscsak ott voltam! Talán az volt az a pillanat, amikor a lelki fájdalom győzött a fizikai felett. Aki megélt már hasonlót, az tudja mit jelent éveken, hónapokon keresztül várni, reménykedni, aztán csalódni újra meg újra. Elkezdtem tehát járni a terápiára. Már néhány kezelést követően érezhető volt a javulás. Az első hónapban rendeződött a ciklusom. Sportolni kezdtem szabadidős jelleggel, így javult az általános fizikai állapotom is. Betartottam az étkezési és életviteli tanácsokat, minek következtében visszaállt a szervezetem sav-bázis egyensúlya. Éreztem, hogy csupa-csupa jó dolog történik velem, bennem, bár akkor még nem voltam mindezzel ennyire részletesen tisztában. Viszont a terápia során -Vargha Úrnak és a kezelőimnek köszönhetően- megismertem a testem működését, a bennem zajló testi-lelki összefüggségeket, elkezdtem tudatosan, egészségtudatosan élni. A talpomon stimulált pontok már nem fájtak és a kezelések nagyon jó hangulatban zajlottak. Pedig az elején bizony sokszor kerültem mélypontra, de ezen a kezelőim mindig segítettek átlendülni. Együtt sírtunk , együtt nevettünk!

Volt is okunk együtt örülni, hiszen 3 hónap kezelés után megtörtént a csoda!! Pozitív terhestesztet tartottam a kezemben! Állapotos lettem! Kisbabát hordtam a szívem alatt! Azt a pillanatot nem lehet szavakkal kifejezni, amit akkor éreztem.A terhességem teljesen tünetmentes volt, az utolsó hetekben is dolgoztam. A terhességi diabétesz -állandó orvosi felügyelet és diéta mellett!- nem jelentkezett. Egészségesnek éreztem magam és az is voltam. Életünk legboldogabb napjait éltük ÉS IGEN!!! 2014.06.30-án, 4070 grammal és 53 cm-rel, megszületett SUBA TAMÁS KRISTÓF, a MI kisfiunk, aki azóta is a szemünk fénye!

Ezúton is , köszönöm a Vargha Úr és a kezelő Hölgyek lelkiismeretes, kiemelkedő szakmai munkáját és emberi nagyságát!

Köszönettel: Subáné Máj Judit

A Vargha Gyógymód évtizedek óta, aktívan jelen van a magyarországon elérhető alternatív terápiák palettáján.
Elérhetőség:
Elérhetőségek: Győr 9027 Madách utca 22
Tel: +36/0670 341-5951, 96/313-521
www.varghaterapia.hu


„ A görcsös fájdalmaktól már levegőt sem kaptam…"

Eljöhet az a pont az ember életében, amikor bármit megtenne azért, hogy a fájdalmai enyhüljenek. Akkor már nem dilemmázik, hanem cselekszik! Higgyék el, nekem már nem volt vesztenivalóm.

Két hosszú évig álltam orvosi kezelés alatt vastagbélgyulladással, ami nem hogy javult volna, csak egyre súlyosbodott. Nem akarom rossz szóval illetni az orvosaimat, mert valóban segítőkészek voltak. Mindenféle gyógykezelést kipróbáltak rajtam, de semmi nem segített. Aztán tavaly (2013 nyarán) eljutottam odáig, hogy egy napon a görcsös fájdalmaktól már levegőt sem kaptam. Kórházba szállítottak, ahol a diagnózis felállítását követően (bélösszenövés), azonnali életmentő műtétet hajtottak végre rajtam. Az állapotom sajnos a beavatkozás után sem javult.

2013 októberében,a krónikus fájdalmaktól elgyötörten kerestem fel a Vargha Terápia győri intézetét. Bár csak néhány háznyira lakunk a rendelőtől , nagy kínok árán, a férjem támogatásával voltam képes eljutni hozzájuk. Nagyon rossz állapotban voltam,jólesett a kedvesség, a törődés amivel fogadtak Örültem, hogy nem kellett várakozni, Vargha Zsolt úr azonnal fogadott és végtelen türelemmel fordult hozzám. Minden apró részletre kitért, minden kérdésemre választ kaptam . Már a legelső alkalommal megértették velem, hogy a Vargha Terápiával nem a „vastagvélgyulladásomat" fogják gyógyítani, hanem az egész szervezetem működését teszik helyre. Először furcsa volt az egész holisztikus hozzááláásuk, nem ehhez voltam szokva. „Hiszen nekem vastagbélgyulladásom és magas vérnyomás betegségem van", azt gyógyítsák meg! De be kellett látnom, hogy a szervezetemben minden mindennel összefüggésben áll. A vastagbélgyulladásom, az emésztési problémáim, a laktózérzékenységem sem "véletlenül" alakultak ki, ahogy a magas vérnyomás betegségem és a szívelégtelenségem sem.

A Terápia komplex kezeléseinek köszönhetően, amellett, hogy fájdalommentesen élek!, megismertem a testem működését, összegüggéseit, ami tulajdonképpen teljesen logikus, csak valahogy mégsem ebben a formában tudatosult bennem azelőtt. Talán a korlátok közé szorított iskolai tanulmányok és a temészetes gyógymódokat érő támadások, a negatív média is okolhatóak mindezért.
Utólag úgy gondolom, nagy hibát követtem el , hogy eddig vártam, hogy nem kerestem fel őket előbb.Hogy miért is? Őszinte leszek, annak ellenére, hogy nagyon sok jót hallottam a Vargha Terápia eredményeiről ,láttam a TV-ben gyógyultakat nyi latkozni, személyes ismerőseim is dícsérték , elbizonytalanodtam, de azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így. Hiszünk, bízunk a hagyományos orvoslásban és talán úgy is van az rendjén. De miért ne alkalmazhatnánk megbízható alternatív kiegészítő terápiákat a gyógyulásunkhoz?Olyan terápiák melyeknek eredményei hosszú évek óta önmagukért beszélnek. Most már egyértelmű számomra, hogy enélkül meg sem gyógyulhatunk.

Számomra fontos volt tisztázni azt is, hogy a Vargha Terápiánál kizárólag szakemberek kezelhetnek. Végzettség és szakspeciális gyakorlat nélkül nem is dolgozhat náluk egyetlen kezelő sem! Át kellet látnom, miről is van szó, hiszen nem babra ment a játék. Az életemről volt szó!
Ma már nem kell rendszeresen járnom,meggyógyultam, csak emlékeztető kezeléseket kapok, melyekhez én is ragaszkodom hiszen nagyon jó hatással vannak rám. A kezelők fantasztikus emberek! Minden pillanatban mellettem álltak, támogattak, bátorítotttak, pedig az elején nem lehettem valami könnyű eset.. Nálam szakértelemből és emberségből is jelest érdemelnek! Köszönettel tartozom a Vargha Gyógymódnak, hogy kirántottak a reménytelennek tűnő helyzetemből!
Bizonyos gyógyszereimet a mai napig szedem, de csökkentett mennyiségben. Én ezt az utat választottam: a hagyományos és természetes gyógyászatot együtt, kéz a kézben, egymást kiegészítve. Tudomásom szerint egyre több orvos is ezt az utat választja!

Németh Ferencné Ica

A Vargha Gyógymód évtizedek óta, aktívan jelen van a magyarországon elérhető alternatív terápiák palettáján.
Elérhetőség:
Elérhetőségek: Győr 9027 Madách utca 22
Tel: +36/0670 341-5951, 96/313-521
www.varghaterapia.hu


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilveszter 2014 - Belföldi ajánlatok

Tovább olvasom