Hirdetés

2024.04.12. 06:35

Vigyázat: energiabomba csapódik a sportcsarnokba – Győrben lép fel a Tap Factory!

Pulzusszámot emelő, kirobbanó erejű show, mely tomboló tapsvihart és kellemes adrenalinbombát ígér. Ha a világhírű Tap Factory neve hallatán azonnal beugrik a fergeteges zene, a látványos akrobatika, a magával ragadó ritmus és táncshow legendásan tökéletes elegye, ne maradj jegy nélkül! A Tap Factory produkciója kicsiknek és nagyoknak emlékezetes élményt ígér április 18-án a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

Akinek bejön Stomp és a Blue Man Group hangulata, annak biztosan tetszeni fog ezek zseniális, kirobbanó erejű ötvözete, indusztriális, izgalmas látványvilágba ültetve.

A Tap Factory több mint vérpezsdítő dobshow: lesz itt minden, ami egyetlen percre sem engedi a közönség figyelmét, lelkesedését lankadni: dinamikus zene, akrobatikus elemek, sztepp, humor és hozzá dobnak használható tárgyak sokasága. Csak néhány példa ízelítőül: hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák, mind kreatív és jól működő elemei a lenyűgöző shownak.

Szinte levegőt sem kapunk, ahogy a Tap Factory csapata diktálja a lüktető ritmusok általi tempót. Egyedülálló és sokáig emlékezetes marad ez a fajta egyedi, különleges kombinációja a dobnak, a szteppnek, az akrobatikának, a táncnak, és a mindezeket végig kísérő könnyed humornak.

A zsigerekig ható, abszolút családbarát produkcióval április 18-án, csütörtökön, 19 órakor érkezik Győrbe a méltán híres és legendás francia csapat: a tűzrőlpattant táncosok és dobosok a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban kápráztatják el a közönséget.

– Az előadás elsődleges célja, hogy mindenki hatalmas mosollyal az arcán és a testében lüktető ritmussal távozzon a színházból. A Tap Factoryt úgy terveztük, hogy tiszta szórakozás legyen, hiszen a ritmus és a komédia is univerzális nyelvek. Ez a show maga a pozitív energia – fogalmazott az előadás kapcsán Vincent Pausanias producer.

Vedd meg jegyed most!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában