Hirdetés

2024.04.22. 15:55

A legtrendibb maxiruhák a ruhaboltokban – milyen minták és színek a legkeresettebbek a szezonban?

Közeleg a nyár, egyre nehezebb eldönteni, hogy milyen ruhát vegyünk magunkra, amely kényelmes, jól is néz ki, ugyanakkor segít átvészelni a forró napokat. A legjobb választás egy maxi ruha, amely megvéd a napsugárzástól, ugyanakkor szellős szabású.

PR cikk

Forrás: freepik.hu

Praktikus viselet

A maxi ruha az egyik leghasznosabb viselet, hiszen se nem túl hosszú, se nem túl rövid, megfelelően takar, mindezekkel együtt pedig rendkívül kényelmes. Olyan darabokat érdemes választanunk, amely éppen nem ér a földig, magasságunkhoz a leginkább illik, de mégsem tapossuk le minden második lépésnél. Tökéletes alternatíva akkor is, ha el akarjuk tüntetni a kis testi hibákat: ha nem tökéletes a has, ha túl vékonynak vagy éppen túl vastagnak látjuk a lábainkat, de akkor is, ha nem volt időnk az elmúlt napokban kifogástalanul simává varázsolni a lábunkat.

Minden időben tökéletes viselet, hiszen a nyári hónapokban a szellősebb darabokat tudjuk használni, míg a hűvösebb időben a vastagabb anyagú maxi ruhákat érdemes előnyben részesítenünk. A kánikulában ráadásul amellett, hogy nem tapad a testünkhöz, még arra is alkalmas, hogy megvédje a bőrünket a káros napsugárzástól. Már csak két kérdés maradt: milyen minták és színek dominálják az idei nyári szezont, és melyek lesznek a legtrendibb maxi ruhák?

Az élénk szín a menő?

Ha a ruhatárunkat maxiruhákkal szeretnénk feltölteni, akkor látogassunk el a bolf.hu oldalra, ahol számtalan termékből válogathatunk. Jellemzően az élénk színekből találunk nagy választékot, ami nem is csoda, hiszen általánosságban véve egy könnyű nyári viseletről van szó, így bőven belefér, hogy feltűnő színek és minták jelenjenek meg a ruhadarabokon.

A zöld egyes árnyalatai is megfelelnek a fenti paramétereknek, de találhatunk kék, fukszia, rózsaszín portékákat is. Közös jellemzője ugyanakkor ezeknek a ruháknak, hogy általában nem egyszínűek, hanem különböző mintákkal vannak tovább bolondítva, hogy fokozzák a jókedvünket. Az egyébként is rikító darabokkal már messziről észrevehetőek leszünk, ha közeledünk, a változatos virágminták még élénkebbé teszik ezeket a ruhakölteményeket. 

A Bolf kínálatában persze a visszafogottabb darabok is megtalálhatóak. Rövid keresgélés után rábukkanhatunk például egy alapszínében fekete darabra, amelyet remekül feldob egy szolidabb bézs, rózsaszín vagy kék virágminta. Sajnos minden csak a készlet erejéig érhető el. A női ruhákból a választék ezzel persze nem teljes, ha nem ragaszkodunk a földig érő egyrészes darabokhoz, akkor is a bolf.hu a legjobb választás: ha hosszabb-rövidebb, párducmintás, egyszínű, vékonyabb vagy vastagabb anyagú, elegáns alkalmi, vagy éppen a kapucnis melegítőruha érdekel minket, a honlapon mindegyikkel találkozhatunk különböző méretekben. Mindenki megtalálhatja a számára legszebbet, függetlenül attól, hogy a divatosabb darabokat részesíti előnyben, vagy kényelmesebb ruhákat szeret vásárolni. Habár, egy jó maxiruha esetében az egyik nem feltétlenül zárja ki a másikat. (x)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában