Hirdetés

2023.11.30. 00:00

A gyógyúszás térítésmentes 18 éves kor alatt a győri RQ Vízi Élményparkban

A győri Rába Quelle fürdő a gyógyuláshoz és az egészség¬megőrzéshez is tökéletes helyszín. Ennek jegyében kínálja ingyenes gyógyúszás-szolgáltatását, amely a legkülönbözőbb problémák esetén jelenthet segítséget.

Fotó: Rába-Quelle Kft.

Az élménypark tervezése közben nem tudtuk figyelmen kívül hagyni gazdag múltunkat. Nagyon jó visszaemlékezni arra, hány generáció, milyen sok ezer gyermek tanult meg úszni a korábbi „sátoros uszoda” tanmedencéjében, hányan gyógyulhattak ki a gerincferdülésből. Uszodánk egy különálló, de az élmény¬fürdővel összekötött, impozáns épületben helyezkedik el. Egy 25x21 méteres úszómedence és egy 13,5x8 méteres tanmedence kapott helyet az épületben, ahol szakképzett gyógy-, baba- és gyermekúszás oktatóink várják a vendégeket, és az úszásoktatás biztosításával segítik a gyermekek mielőbbi víz-biztonságának elérését.

Ha az ön gyermeke is sokat görnyed a számítógép előtt, vagy a mai rohanó világunk életviteléből adódó egészségügyi problémákkal küzd (szív- és keringési eredetű meg-betegedések, légzészavarok, gerinc- és mellkasdeformitások, ízületi megbetegedések, túlsúly, hiperaktivitás stb.), kérjük, mihamarabb keressék fel gyermekorvosukat vagy iskolaorvosukat, hogy élhessenek a lehetőséggel!  

A gyógyúszás évente kétszer vehető igénybe, orvosi vénnyel, és hetente két alkalommal zajlanak a 45 perces foglalkozások. A kúra legfeljebb 52 kezelésből állhat és 26 hétig tarthat.

A térítésmentes gyógyúszás igénybevételéhez az alábbiak szükségesek:
1. Gyermekorvosi beutaló: a gyermekorvostól vagy iskolaorvostól beutalót kell kérni a panasz típusától függően a megfelelő szakrendelőbe.
2. Szakorvosi javaslat: a szakrendelőben orvosi vizsgálat után írják fel vényre a gyógyúszást.
3. Az RQ gyógyúszás igénybevétele: az orvosi vénnyel + 2 db kezelőlappal jelentkezzen be az RQ gyógyászati recepcióján és regisztráltassa gyermekét a kezelésre.
(x)

További információ
9025 Győr, Fürdő tér 1.
Tel.: 06-96/514-905.
[email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában