Hirdetés

2023.09.27. 07:55

Szeptember 29-én nyitja kapuit Győr legújabb épületgépészeti áruháza

PR cikk

Nyugat-Magyarország egyik prominens vállalkozása, az immár két évtizedes épületgépészeti tapasztalattal rendelkező VATAM GROUP nemrégiben útnak indította egyik legújabb kezdeményezését: a Klíma Generációt. A vállalkozás céljai között kiemelt szerephez jut a vásárlók igényeinek minél magasabb színvonalú kielégítése a kínálatba felvett légtechnikai- és klímaberendezések, hőszivattyúk és tartozékok széles választékával. A szakértelem mellett fontosnak tartják a könnyű elérhetőséget, a gyors kiszolgálást és a kiváló árakat.

A Klíma Generáció ünnepélyes boltnyitására 2023. szeptember 29-én kerül sor, mely alkalmon Simon Róbert Balázs Országgyűlési Képviselő, valamint Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke díszvendégként lesz jelen. A boltnyitás részeként a cégcsoport egy nyereményjátékot is hirdetett, melyben egy szerencsés játékos egy stílusos energiatakarékos klímával lesz gazdagabb. A nyereményjátékra szeptember 28-ig lehet regisztrálni a https://vatam.hu/klima-generacio-kft/ címen.

A szakmai és lakossági igényeket egyaránt szem előtt tartó szakbolt több termékcsoporttal várja az érdeklődőket: klímakészülékek és klímarendszerek (Panasonic, AUX, Hisense, Cairox, Fisher, Fujitsu); rögzítéstechnika (csőrögzítés, szerelősín-rendszerek, rezgés- és hangszigetelés stb.); hőszivattyúk; kéziszerszámok és szerszámgépek (Milwaukee gépek, tartozékok, valamint Rothenberger szerszámok, tartozékok). Emellett kaphatók munkavédelmi eszközök és munkaruházat; légtechnikai berendezések és ezek tartozékai (ventilátor és hővisszanyerők, szűrők). Minden termékcsoport több teljesítményszinten és több márka kínálatával is várja az érdeklődőket.

A bemutatóteremként is működő kereskedés 9028 Győr, Szent Imre út 95. cím alatt várja vásárlóit, hétköznapokon 7 órától 17 óráig, szombati napokon pedig 07 órától 12 óráig.

„A megújuló energia nemcsak korunk »mondása«, hanem egy kényszer, amit, ha nem veszünk figyelembe, nemhogy 100 év múlva, de már unokáink idejében sem lesz kényelmes az élet a Föld nevű bolygón. Mindez nem kizárólag a nagy kibocsátók felelőssége, hanem a miénk is, mindazoké, akik tehetnek a felmelegedés és a fosszilis energiaforrások visszafogásáért” – mondta el a nyitás kapcsán Varga Tamás, a cég alapító tulajdonosa.

A Vatam csoport kereskedelmi cége, a Klíma Generáció Kft., a szeptember 29-i ünnepélyes boltnyitását követően minden érdeklődőt szeretettel vár azonos nevű üzletükbe, ahol a sokrétű termékkínálat mellett nyitási kedvezményekkel is találkozhatnak a szakmai és civil vásárlók. 

További információkat talál a cég weboldalán, a https://vatam.hu/klima-generacio-kft/ címen, ahol a nyereményjátékra is regisztrálhat minden kedves látogató, illetve kövessék az eseményeket, az aktuális kínálatot, kedvezményeket Facebook-oldalukon: https://www.facebook.com/klimageneracio .

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában