Hirdetés

2023.08.02. 10:55

Leendő hallgatóit pótfelvételi eljárás keretében is várja a győri közgáz

Pótfelvételi eljárás keretében többféle képzéssel várja a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara azokat, akik a múlt szerdán bejelentett ponthatárok alapján még nem kerültek be vagy nem is jelentkeztek az őket érdeklő felsőoktatási képzésre.

PR cikk

Vonzó fizetés és gyors elhelyezkedés várja azokat, akik a győri Széchenyi István Egyetem gazdaságtudományi karán végeznek. Fotó: Májer Csaba József - SZE

A győri egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara számos formában kínál költségtérítéses képzéseket, amelyekre még most, augusztus 6-ig lehet jelentkezni. Alap- és mesterképzési szakjain kívül felsőoktatási szakképzésre is jelentkezhetnek az érdeklődők, továbbá a fentieken túl a már diplomával rendelkezőket szakirányú továbbképzésekkel is várja a kar (a szakirányú továbbképzések esetében a jelentkezési határidő augusztus 31.).

A kereskedelem és marketing, a gazdálkodás és menedzsment, valamint a turizmus és vendéglátás szakok nem véletlenül népszerűek a hallgatók körében, hiszen a diplomás pályakövetési rendszer szerint nem csupán gyors elhelyezkedést, hanem csábító jövedelmet is ígérnek, már a pályakezdők számára is. Mindhárom alapképzési szak elvégezhető felsőoktatási szakképzés keretében is. Utóbbi esetben nem diplomát, hanem államilag elismert felnőttképzési oklevelet kapnak a végzett hallgatók.

Bármelyik képzést is választja a felvételiző, biztos lehet benne, hogy piacképes, korszerű tudást fog kapni a győri egyetemen, a szülők pedig megnyugodhatnak, hogy jó pályára állították felsőfokú tanulmányaikban a gyermeküket. A hosszú évek óta jól működő vállalati kapcsolatok, együttműködések vagy éppen a szakkollégiumok már az egyetemi évek alatt szintén színvonalas szakmai közeget, valamint aktív közösségi életet kínálnak a hallgatóknak. Utóbbi keretein belül lehetőségük van a többi között olyan kurzusok hallgatására, amelyek az egyetemen oktatott tárgyak között nem találhatóak meg, továbbá személyesen is találkozhatnak a tanult szakmák elismert szakembereivel is, akik közül sokan szintén a győri közgazdászképzést választották korábban. Az érdeklődőknek érdemes tehát böngészni a felvi.hu-t – ahol a jelen eljárásban meghirdetett szakok mind megtalálhatók –, valamint megfontolni és időben leadni a jelentkezésüket. 

(x)

További információk:

felvi.hu, felveteli.sze.hu, kgk.sze.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában