Június 9.

2024.05.21. 13:24

Menczer: veszélyben vannak a békepárti vezetők! (videó)

Veszélyben vannak a békepárti vezetők, „tudjuk, látjuk, hogy a háborúpártiak a legundorítóbb, legaljasabb módszerektől sem riadnak vissza” azért, hogy elhallgattassák a békepárti vezetőket – hangoztatta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára kedden felöltött videóban, írja az MTI.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója beszédet mond a Fidesz–KDNP választási fórumán Ózdon 2024. május 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Menczer Tamás azt mondta, hogy Robert Fico szlovák kormányfőt „lelőtték a nyílt utcán”, ráadásul – folytatta – a hírek szerint lehet, hogy a szlovákiai merénylőnek tettestársai is voltak, vannak, erről beszélt Szlovákia belügyminisztere.

Kiemelte: Orbán Viktor maradt az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök az Európai Unióban.

„Ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát, erőt kell mutatnunk” – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

„Mutassuk meg az erőnket először június 1-jén a Békemeneten, aztán június 9-én, a szavazás során!” – mondta, hozzátéve:

védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!

Menczer Tamás: a baloldal régi és új szereplői mindig összefognak!

A baloldal régi és új szereplői mindig összefognak, ne legyen kétségünk! – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Menczer Tamás szerint „ezt már láttuk, táncolnak egymás körül, de a végén mindig összeborulnak, mert a külföldi finanszírozók ezt várják el.”

A kommunikációs igazgató idézte Dobrev Klárát, a DK európai parlamenti listavezetőjét, aki a 444 című internetes lapnak úgy nyilatkozott, hogy mindenkivel hajlandó együttműködni, míg Karácsony Gergely főpolgámester azt mondta, hogy a Magyar Péterrel való összefogásnak „nincs alternatívája.”

Menczer Tamás arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyar Péter az osztrák Die Presse című lapnak elmondta: a 2026-os választás után „meglátjuk, hogy van-e koalíciós kényszer.”

 A baloldal szereplői „egyformák és ugyanolyanok”

 – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Menczer Tamás a Fidesz-KDNP támogatóitól azt kérte, hogy menjenek el június 1-én a Békemenetre, és június 9-én a közösség minden tagja menjen el szavazni az európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert akkor – Menczer szavai szerint – a Fidesz-KDNP győzni fog, „ahogy szokott.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában