A tét óriási

2024.04.21. 14:54

Brüsszel alázatos szolgáit mutatja be a Fidesz új kampánya (videó)

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója által feltöltött videóban hangsúlyozta, a dollárbaloldal mindent végrehajtana, amit Brüsszelben parancsolnak.

MW

Menczer Tamás az Országgyûlés plenáris ülésén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Brüsszel alázatos szolgái címmel indít új kültéri kampányt a Fidesz – jelentette be Menczer Tamás a közösségi oldalán. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója által feltöltött videóban már látható is egy kihelyezett óriásplakát.

A tét óriási, ezért új kültéri kampányt indít a Fidesz. A dollárbaloldal mindent végrehajtana, amit Brüsszelben parancsolnak. 

Ha rajtuk múlna, mennénk a háborúba, jönnének a bevándorlók, és megjelennének a nőnek öltözött férfiak, vagyis az LMBTQ-propaganda is.

 – hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: ne hagyjuk, hogy a dollárbaloldal segítségével Brüsszelben döntsenek a mi életünkről. 

A kampány online és szórólapokon keresztül is zajlik – ismertette a kommunikációs igazgató.

Június 9-én támogassuk a Fidesz-KDNP jelöltjeit.

– zárta gondolatait.

Menczer Tamás: közösségünk erős és egységes

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a kormánypárt pénteken zajlott kampányindító rendezvénye után válaszolt az Index kérdéseire. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában