Ország-világ

2018.10.25. 09:49

Oltás híján meghalt a laposföldhívő apa hathetes kisfia

A magyar oltásellenes mozgalom támogatója, laposföldhívő férfi, Csaba, aki most a feleségével hathetes kisfiuk halála miatt ül a vádlottak padján. A házaspár bosszútól tart.

Halálos fenyegetések sokaságát kapja Csaba és felesége. Mint arról korábban beszámolt a BorsOnline: öt évvel ezelőtt a házaspár hathetes kisfia meghalt, a vád szerint azért kapott agyvérzést, mert nem kapta meg a kötelező K-vitamint, és nem vitték időben orvoshoz. Csaba és felesége szabadlábon védekezhetnek, jelenleg két gyermeket nevelnek. - írja a BorsOnline.


A vádirat szerint a családfő megtiltotta, hogy orvost hívjanak a csecsemőhöz, mindketten akadályozták az újszülött helyszíni orvosi ellátását. A gyermek végül a kórházban halt meg. A szülők nem érzik felelősnek magukat. Tegnap Csaba zárt tárgyalást kért, azt állította, hogy fenyegetik a családjukat, minden napjuk rettegésben telik.


– Az interneten olyan dolgokat írnak emberek, hogy agyon kéne ütni minket. A nevem után egyből a gyerekgyilkos szó szerepel az internetes keresőben. Külön csoportok alakultak azért, hogy minket tönkretegyenek. Szeretném, ha az ítéletet a bíróság hozná meg és nem az emberek – szólalt fel a tárgyalás elején Csaba.


Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában