Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Szépségverseny roadshow indul a Nyugat-magyarországi Egyetemen

Izgalmas és eseményekben dús hónapok előtt állnak a Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatói, ugyanis a Hallgatói Önkormányzat szépségverseny roadshow-t szervez az egyetemi városokban.


A versenyre az egyetemen tanuló bármely hölgy jelentkezhet, aki érez magában némi ambíciót, hogy megmérettesse magát és szépségét a hallgatóság és a zsűri előtt. A szépségverseny elődöntőin minden városból ketten jutnak tovább, egyikőjük a zsűri, másik szerencsés pedig a www.kisalfold.hu weboldalán zajló közönségszavazás segítségével juthat el a szombathelyi döntőre.

Az elődöntők Sopron, Mosonmagyaróvár, Győr, Székesfehérvár és Szombathely városában zajlanak majd.

A végső megmérettetésre április 28-án kerül sor, az idén 50 éves szombathelyi felsőoktatási intézményben egy fergeteges és szórakoztató show formájában, amelyen felteszik a koronát az egyetem legszebb leányának fejére. A diáknapok második napján egyetemünk összes városából érkeznek vendégek, hogy megtekintsék a verseny döntőjét! Vajon melyik város legszebb egyetemistája nyer? A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, jelentkezz Te is!

Jelentkezni mindenképpen megéri, mivel a rengeteg értékes ajándék mellett a fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége Sümegen a négy csillagos Hotel Kapitány Wellnessben.

Fotó: Bonyhádi Zoltán
Németh Réka (Fotó: Bonyhádi Zoltán)


A döntőt megelőzően a 10 fős csapattal egy szakemberekből álló team foglalkozik: Abért Eszter stylist segít kiválasztani a megfelelő ruhákat, illetve fodrászok és sminkesek segítenek a lányoknak, hogy még gyönyörűbbek és káprázatosabbak legyenek.

A döntőn bikiniben, utcai viseletben és estélyi ruhákban láthatjuk az egyetem legszebb hölgyeit.

A szépségverseny fővédnöke az egyetem rektora Prof. Dr. Faragó Sándor, továbbá a rendezvény védnökei Prof. Dr. Schmidt Rezső, Honti Kata, Jordán Tamás, Dr. Lőrincz Ildikó és Varga Gábor.

Tavaly a szombathelyi diáknapok keretében megrendezett helyi szépségverseny hatalmas látogatottságot és sikert aratott. Tervünk most ezt a hangulatot és ezt a színvonalas programot elvinni a Nyugat – magyarországi Egyetem összes városába. A részletes programok a plakáton olvashatók. Jelentkezni és további információ kérhető a nymeszepe2010@gmail.com e-mail címen.

A tündérmese elkezdödött!

Nagy Antal

A plakát megtekintéséhez kattintson a képre!
A plakát megtekintéséhez kattintson a képre!

Olvasóink írták

  • 1. FREDDY/S 2010. március 09. 06:02
    „A tudományos kutatás legújabb színfoltja lesz, ha már más területen nem megy a verkli, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom